Werken-bij website Adver-Online: 'Om kandidaten te werven die passen bij onze organisatiecultuur'

“Een werken-bij website geeft ons de mogelijkheid vanuit één url de vacatures van al onze merken te tonen.”

Over Adver-Online

Adver-Online B.V. is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. In 2002 gestart als HR mediabureau met een focus op de optimale inzet van online recruitment oplossingen voor (inter)nationale klanten. Sindsdien zijn niet alleen de diensten van Adver-Online uitgebreid naar een complete digitale oplossing voor recruitment campagnes, maar zijn ook diverse software oplossingen ontwikkeld. Van een recruitmentsysteem (ATS) tot aan software voor planning, urenregistratie en verloning.

 

De opdracht

In de afgelopen jaren heeft Adver-Online diverse nieuwe ontwikkelingen in de markt gezet, waarvoor een verdere team-uitbreiding nodig was. Deze groei zet ook in de toekomst door. Daarnaast heeft Adver-Online voor deze merken verschillende corporate websites, waardoor een potentiële kandidaat niet direct overzicht heeft van de gehele organisatie. Het moet voor hen direct duidelijk zijn bij welk merk zij solliciteren en hoe deze onderling met elkaar samenhangen. Met dit als uitgangspunt heeft Adver-Online gekozen voor een werken-bij website. De belangrijkste doelstellingen:

  • Een vacature-overzicht van alle merken.
  • Gebruiksvriendelijke website, volledig gericht op het werven van nieuwe medewerkers.
  • Verbeteren sollicitatie-proces.
  • Design & content afgestemd op de doelgroep, maar met behoud van de link naar de corporate websites.

Het eindresultaat

Een werken-bij website in lijn met de merken Adver-Online, HROffice, HR Appstore & Gotomyjob.com. Op de homepagina wordt direct duidelijk gemaakt dat de organisatie uit meerdere pijlers bestaat en via de pagina ‘Over ons’ kunnen website bezoekers zich verder verdiepen in de organisatie. Cultuur, teambuilding en werksfeer staan bij Adver-Online hoog in het vaandel. Dit wordt getoond aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal en het benadrukken van verschillende key-aspecten op de pagina’s. Niet onbelangrijk; de heldere structuur en duidelijke call-to-action buttons zorgen ervoor dat direct kan worden gesolliciteerd op de beschikbare vacatures.

Adver-Online maakt uiteraard gebruik van haar eigen HROffice Recruitment software. Het recruitmentsysteem is dan ook gekoppeld aan de werken-bij website. Zodoende worden opgevoerde vacatures direct online getoond en komen sollicitanten op één plek binnen. Vanuit deze omgeving kunnen zij beoordeeld worden door één of meerdere personen.

Geïnteresseerd in een werken-bij website voor uw organisatie?

Share This

Share This

Share this post with your friends!