Werken-bij website Burger King toont missie: 'Hard werken én hard lachen'

“Trots op het resultaat!”

Inge Verwoerd

HR Manager, Burger King

Over Burger King

Burger King is al ruim 60 jaar een van de succesvolste Quick-Service restaurantondernemingen ter wereld. Het grote succes is gebaseerd op een overtuigend concept: kwalitatief hoogwaardige producten, bereid uit de beste ingrediënten in een schone en aantrekkelijke omgeving. Betaalbaar, snel en ongecompliceerd. De kwaliteit van producten en gastvrijheid staan voorop, maar een gezellig team om mee te knallen in de keuken is net zo belangrijk. Hard werken én hard lachen.

De opdracht

Met alleen al meer dan 50 restaurants in Nederland zoekt Burger King doorlopend nieuwe werknemers. Van schoonmakers tot aan kassa- en keukenmedewerkers. Met dit als uitgangspunt ging Burger King op zoek naar een oplossing om het grote aantal vacatures goed vindbaar te maken op basis van functie én locatie. De belangrijkste doelstellingen:

  • Succesvol vervullen openstaande vacatures
  • Gemakkelijke sollicitatiemogelijkheid bieden
  • Verlagen intern verloop

Het eindresultaat

Een werken-bij website in de vrolijke Burger King look & feel, welke zorgt voor een duidelijke herkenbaarheid. De website positioneert Burger King als een prettige & leerzame werkomgeving en biedt potentiële kandidaten de mogelijkheid zich – ook via hun mobiele telefoon – te verdiepen in de organisatie. Het sprekende beeldmateriaal geeft een goed beeld van de diversiteit in het team en neemt je mee in de ‘Burger King werksfeer’. De heldere structuur en duidelijke call-to-action buttons zorgen ervoor dat direct kan worden gesolliciteerd op de beschikbare vacatures.

Verder is een koppeling met HROffice Recruitment gerealiseerd. Burger King gebruikt de recruitment software van HROffice voor een snelle verwerking van de sollicitaties en de mogelijkheid pre-selectie vragen aan het sollicitatieproces toe te voegen. De organisatie heeft ervoor gekozen de basis-applicatie uit te breiden met de volgende modules:

  • Vacatures beheren
  • Team beoordeling
  • Talentpool
  • Organisatiestructuur
  • Rapportage

De werving van Burger King kan hierdoor efficiënt plaatsvinden met toch een optimale sollicitatie ervaring voor de kandidaten. Verder zorgt de koppeling ervoor dat de data van de werken-bij website en het recruitmentsysteem vanuit één omgeving uitgelezen kan worden.

Werken-bij website Burger King: een heldere structuur en duidelijke call-to-action buttons.

Geïnteresseerd in een werken-bij website voor uw organisatie?

Share This

Share This

Share this post with your friends!