HROffice Connect

 

Dé totaaloplossing voor uw volledige Recruitment en HR proces

 

HROffice Connect. We connect people. We connect systems.

Het HR SaaS (Software as a Service) systeem van HROffice Connect

HROffice Connect is dé innovatieve en gebruiksvriendelijke partner voor uw HR vraagstuk. Door middel van best-of-breed oplossingen faciliteert HROffice Connect het volledige Recruitment en HR proces. Van online recruitment campagnes en werken-bij websites tot een recruitment systeem en software voor onder andere planning, urenregistratie en verloning. Zo verbinden, optimaliseren, ontzorgen, digitaliseren en creëren wij een voor u op maat gemaakt HR systeem. Dit bespaart u tijd en uw HR proces wordt eenvoudiger en efficiënter.

HROffice Connect verbindt letterlijk modulaire HR Software SaaS oplossingen met elkaar op één platform, zodat informatie maar één keer zijn intrede maakt in de keten. Daarnaast vindt u een breed scala aan externe en gespecialiseerde HR software leveranciers en dienstverleners op dit platform terug. Uw specifieke KPI data is zichtbaar op één overzichtelijk dashboard en dankzij single sign-on hoeft u maar één keer in te loggen om toegang te krijgen tot al uw oplossingen.

 

HROffice Connect is dé oplossing als u op zoek bent naar een op maat gemaakt HR SaaS systeem gebaseerd op kwaliteit, flexibiliteit, schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid en is geschikt voor elk type organisatie.

Uw voordelen

;

Betaalbaar

;

Flexibel

;

Eenvoudig te implementeren

;

Procesoptimalisatie

;

Tijdswinst & foutreductie

;

Talloze integratiemogelijkheden

;

Toekomst-proof HR SaaS systeem

;

Mix & match

;

Via single sign-on te managen vanuit 1 centraal dashboard

Al uw HR oplossingen op één overzichtelijk dashboard

Maak keuze uit de modulaire HROffice Connect oplossingen die passen bij uw organisatie en laat alles samenkomen op één overzichtelijk dashboard. Het dashboard geeft realtime taken en updates weer, zodat u efficiënt en effectief uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Krijg volledige controle over uw HR processen en resultaten, en bespaar tijd en geld. Via single sign-on meteen toegang tot alle HR oplossingen en de best-of-breed HR Tech partners op één platform.

> Lees meer
> Contact

Instroom

Maatwerk Campagnes

HR mediabureau Adver-Online helpt u met het invullen van een vacature met de beste kandidaat of het versterken van uw  werkgeversmerk. Bereik uw doelgroep optimaal, verkort uw time-to-hire en verlaag uw cost-per-hire met maatwerk campagnes.

> Lees meer
> Contact

Zelfservice Campagnes

Het e-recruitment platform Gotomyjob.com helpt u met het selecteren van de meest relevante mediakanalen voor elk type vacature. Zonder account toegang tot 300+ digitale recruitment mediakanalen. Bespaar tijd & geld en ervaar het gemak van zelfservice campagnes.

> Lees meer
> Contact

Werken-bij sites

Een werken-bij site van HROffice richt zich volledig op het werven van nieuwe medewerkers en is een centraal punt van alle wervingsactiviteiten. Versterk uw employer brand en zorg voor een optimale vindbaarheid van uw vacatures.

> Lees meer
> Contact

Recruitment (ATS)

Het ATS HROffice Recruitment helpt u met het automatiseren van uw recruitment proces. Krijg controle over uw kandidatenstroom en manage uw gehele werving- en selectieproces praktisch en snel met een voor u op maat gemaakt recruitment systeem van HROffice.

> Lees meer
> Contact

Contracts

HROffice Contracts helpt u met het eenvoudig opstellen en ondertekenen van (arbeids)contracten. U kiest uw eigen contracten of een standaard HROffice contract dat is opgemaakt door juridische specialisten. Bespaar tijd en heb altijd een juist contract.

> Lees meer
> Contact

Doorstroom

Onboarding

De Appical inwerkapp is dé nieuwe manier om uw medewerkers effectief in te werken. Met Appical kunt u uw medewerkers snel, interactief en efficiënt inwerken. Nieuwe collega’s komen vóór hun eerste werkdag op een laagdrempelige wijze in contact met het DNA van uw bedrijf. Verhoog de productiviteit en verlaag de inwerkkosten van nieuwe medewerkers.

> Lees meer
> Contact

Planning

HROffice Workforce Management is de alles-in-één oplossing voor effectieve personeelsplanning. Zo kunt u vast én flex in één systeem roosteren, maakt u de planning eenvoudig inzichtelijk voor alle partijen en kunt u plannen op basis van specifieke kwaliteiten van uw personeel. Krijg grip op uw personeelsplanning en creëer een tijdswinst van 40% tot 50%.

> Lees meer
> Contact

Urenregistratie

Met de urenregistratietool van HROffice Workforce Management kunt u gewerkte uren registreren, fiatteren en inzichtelijk maken via rapportages. Eenvoudig te koppelen aan tijdsregistratieklokken en toegangscontrolesysteem. Exact gewerkte uren bijhouden, fouten reduceren en rekening houden met specifieke CAO regels en/of verlofregelingen.

> Lees meer
> Contact

Verloning

HROffice Workforce Management kan u ook de helpende hand bieden bij de juiste verloning, salarisstroken en facturen om het hele planningsproces rond te krijgen. Vanuit onze planningsapplicatie zet u eenvoudig alle gegevens door naar verschillende salarissystemen, zoals Nmbrs, FMS, SAP, FlexService, Loket.nl, AFAS en COBRA.

> Lees meer
> Contact

HR Appstore

Wilt u naast de bovenstaande modulaire HR oplossingen ook andere best-of-breed HR software applicaties toevoegen op uw persoonlijke dashboard? Dit kunt u eenvoudig aanschaffen in de HR Appstore. Van handige tools voor optimalisering van het recruitment proces, tot aan software voor online assessments, digitale CV checks en juridische adviezen. Beschikbaar op 1 centrale plek met de beste prijsgarantie.

> Lees meer
> Contact

HROffice Connect in de praktijk

Purdey

Sinds de opening van de eerste winkel in 1980, staat het Nederlandse modemerk Purdey voor tijdloze mode en vrouwelijke elegantie. Met gevoel voor stijl en oog voor detail, ontwerpen en ontwikkelen we al meer dan 35 jaar stijlvolle en comfortabele collecties. Exclusief verkrijgbaar bij de 22 Purdey-winkels verspreid over heel Nederland.

Benieuwd wat HROffice Connect voor u kan betekenen?

Share This