Toppositie voor HROffice


Toppositie voor HROffice. Na MainTop50 nu MT1000


Na de MainTop50 van meest succesvolle software bedrijven, staan we nu in de MT1000! Management Team (MT) presenteert een keer per jaar de MT1000. De MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Van de 380.000 zakelijke dienstverleners zet de MT1000 HROffice op plek 245 van de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Met trots kunnen wij daarnaast melden dat HROffice van alle HR Software bedrijven op plaats 7 staat in 2017.

Met ons nieuwe platform HROffice Connect verwachten wij in 2018 een nog hogere positie. Ik ben trots op onze teams.Hans van Rijnswoud - CEO HROffice/ Adver-Online


Het onderzoek is uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation. Erasmus Centre for Business Innovation is een kennis- en valorisatiecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
De resultaten zijn gebaseerd op drie aspecten van het Treacy & Wiersma model (klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering), marktaandeel en aanbevelingen.
HROffice is onderdeel van Adver-Online BV.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Neem nu contact op
LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url