HR Scan


De HROffice HR Scan geeft je gratis en vrijblijvend inzage in de performance van je HR activiteitenInzage


Krijg met de HROffice HR scan direct inzage in de kritische activiteiten en processen binnen de HR omgeving. De HR scan duurt slechts twee minuten.

Controle


Met de HR scan zie je waar kansen liggen om het HR proces te stroomlijnen. De HR scan maakt je HR proces inzichtelijk en zorgt dat je de controle hebt.

Resultaat


Door het HR proces te stroomlijnen en HR applicaties toe te voegen en te koppelen levert dit als resultaat een tijds- en kostenbesparing.

Wat kan je verwachten met de HR scan?


HROffice Bedrijfsscan

Dé brede bedrijfscheck voor HR-Nederland


De HROffice HR-scan kijkt in de volledige breedte van het HR-spectrum naar jouw bedrijf. Hoe sla je data op? Hoe werf je mensen en via welke kanalen? Maar, is jouw organisatie ook GDPR-proof? Met de HR-scan krijg je antwoord op al deze vragen. Het invullen van de scan duurt verder twee minuten en is geheel gratis en vrijblijvend.

De HROffice HR scan. Wacht niet langer.Verbetering begint vandaag

In de praktijk blijkt dat de HROffice HR scan voor nieuwe inzichten zorgt die direct en indirect leiden tot verbetering van de HR-processen. Kritische vraagstukken over het gebruik en opslag van data, hoe je de beste candidate experience faciliteert en vraagstukken omtrent employer branding komen allemaal aan bod binnen de HR scan. De scan is de eerste stap richting verbetering van de kritische HR proces.


HROffice Bedrijfsscan


Doe meteen de HR scan


Ontdek zelf waar de kansen liggen voor jouw HR afdeling.