HR-Scan


De HROffice HR-Scan geeft je gratis en vrijblijvend inzage in de performance van je HR- en recruitmentactiviteiten.Inzage


Krijg met de HROffice HR-scan direct inzage in de kritische activiteiten en processen binnen de HR-omgeving. De scan is gratis en duurt slechts twee minuten.

Controle


Met de HR-scan krijg je te zien waar de kansen en zwaktes liggen binnen het HR- en recruitmentproces. Hierdoor kan door jou en/of de organisatie (tijdig) bijgestuurd worden.

Resultaat


Het verbinden van acties aan de HROffice HR-scan zorgt er voor dat op korte en lange termijn waarde gecreëerd wordt voor de HR-afdeling en de organisatie als geheel.


Wat kan je verwachten met de HR-scan?


HROffice Bedrijfsscan

Dé brede bedrijfscheck voor HR-Nederland


De HROffice HR-scan kijkt in de volledige breedte van het HR-spectrum naar jouw bedrijf. Hoe sla je data op? Hoe werf je mensen en via welke kanalen? Maar, is jouw organisatie ook GDPR-proof? Met de HR-scan krijg je antwoord op al deze vragen. Het invullen van de scan duurt verder twee minuten en is geheel gratis en vrijblijvend.

De HROffice HR-scan. Wacht niet langer.Verbetering begint vandaag

In de praktijk blijkt dat de HROffice HR-scan voor nieuwe inzichten zorgt die direct en indirect leiden tot verbetering van de HR-processen. Kritische vraagstukken over het gebruik en opslag van data, hoe je de beste candidate experience faciliteert en vraagstukken omtrent employer branding komen allemaal aan bod binnen de HR-scan. De scan is de eerste stap richting verbetering van de kritische HR- en recruitmentprocessen. Bovendien is de scan geheel gratis te gebruiken.


HROffice Bedrijfsscan


Vragen of wil je maatwerkadvies?


Doe meteen de gratis HR-scan


Ontdek zelf waar de kansen liggen voor jouw HR- en recruitmentafdeling.