Hunkemöller, HROffice en Cammio winnen Werf& Award

Hunkemöller, HROffice en Cammio zijn de grote winnaar van de eerste Werf& Awards uit de geschiedenis. Binnen de categorie Recruitment was Hunkemöller duidelijk de beste. Na inzending van de case van Hunkemöller, HROffice en onze video-solliciteren partner Cammio, koos de jury uit de 50 inzendingen unaniem voor Hunkemöller.

De jury keek vooral naar: Wat is de impact van de case op het wervingsproces geweest? ‘Met name de resultaten van Hunkemöller waren belangrijk’, aldus jury-voorzitter Marion de Vries.

Over de case
Met HROffice en Cammio is Hunkemöller erin geslaagd om een efficiënt en effectief proces te creëren dat zorgt voor een ‘on brand’ interview ervaring.

Met behulp van het veelzijdige recruitmentsysteem HROffice en geautomatiseerde video-interviews van Cammio, is Hunkemöller erin geslaagd haar wervings- en selectiestrategie ‘Hire for attitude/train for skills’ met succes uit te voeren, waardoor het bedrijf een betere eerste indruk van de kandidaten krijgt en betere medewerkers aanneemt. Het wervingsproces wordt hierdoor het verlengstuk van een aantrekkelijke merk.

Om kandidaten een ‘on-brand’ ervaring te bieden wordt elke sollicitant via een video op een persoonlijke manier verwelkomt en geïnterviewd door de CEO. 80% van alle kandidaten gaf aan zeer positief te zijn over het gebruik van het platform en de interview-beleving.

Het nieuwe proces leidde tot een verbetering van het wervingspercentage en minder personeelsverloop. Met deze vernieuwing werd 1 op de 28 kandidaten aangenomen. Voorheen was dit 1 op de 150 kandidaten; een verbeteringspercentage van 81%.

Van de kandidaten die na het eerste interview werden geselecteerd, werd 1 op de 5 aangenomen. Voorheen was dit resultaat 1 op de 12 na het eerste interview; een verbeteringspercentage van 58%.

We zijn trots dat we door het gezamenlijke partnership tussen Hunkemöller, HROffice en Cammio deze fantastische resultaten hebben kunnen realiseren!

Lees hier de hele case van Hunkemöller die is ingezonden voor de Werf& Awards.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Share This

Share This

Share this post with your friends!