HROffice versterkt dienstverlening met HROffice Planning

HROffice versterkt haar dienstverlening met de lancering van HROffice Planning; één systeem waarin zowel vast als flex personeel gemanaged en gepland kan worden. Door de veelzijdigheid biedt HROffice Planning meerwaarde voor de afdelingen Operations, Human Resources, Finance en Inkoop binnen uw organisatie.

Efficiëntere en eenvoudigere personeelsplanning
HROffice Planning biedt een uniek online platform om personeelsplanning efficiënter en eenvoudiger te maken.

HROffice Planning communiceert met de vaste en flex medewerkers en de providers van flex personeel. Bijvoorbeeld door eigen inlog-portals en door middel van het versturen van werkroosters via sms. Het inroosteren vindt plaats op basis van beschikbaarheid en vaardigheden. Daarnaast houdt HROffice Planning rekening met de relevante CAO regels die van toepassing zijn op uw volledige workforce.

Gebouwd voor de toekomst
Naar verwachting zal de flexibele schil bij bedrijven de komende jaren groeien naar 30% van het totale personeelsbestand. Met HROffice Planning krijgt u grip op de volledige personeelsplanning, inclusief de kosten van de flexibele schil.

Het systeem denkt met u mee, geeft advies en doet voorstellen. Zo krijgt u inzichtelijk of u te maken heeft met vast of flex personeel en kunt u flexwerkers, die u via externe organisaties inhuurt, eenvoudig herkennen en plannen.

Uitgebreide rapportage mogelijkheden op bedrijfsniveau, of specifiek ingezoomd op een kostenplaats, zorgen voor een continue verbinding naar de business en de toekomst.

Alle informatie en mogelijkheden van HROffice Planning vindt u hier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Share This

Share This

Share this post with your friends!