Recruitment events – zien wij u daar?

HROffice is in de komende maanden aanwezig bij een aantal recruitment evenementen. Lees verder voor meer informatie over deze events!

Trendship
19 oktober 2017 | Martiniplaza Groningen

Laat u inspireren door HR Appstore & HROffice tijdens het Trendship event op donderdag 19 oktober. Als Bronze partner van het event laten wij u kennis maken met onze totaal-oplossing op het gebied van HR en nemen u mee in hoe wij Machine Learning inzetten voor vacatureplaatsingen via het e-recruitment platform Gotomyjob.com.

Trendship is uitgegroeid tot hét event voor de Noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie. Jaarlijks is het event tot de laatste stoel uitverkocht met de komst van 1.500 mensen die op hoog niveau worden bijgespijkerd. Heeft u interesse in een bezoek aan dit event? Koop hier uw ticket(s).

HR Tech World, Amsterdam
24 & 25 oktober 2017 | RAI Amsterdam

Het jaarlijks terugkerende HR Tech World ontvangt de grootste kopers en verkopers van recruitment technologieën van overal ter wereld. Tijdens dit event zullen HR leaders en CEOs van ’s werelds grootste en leidende bedrijven in de recruitment wereld je bijpraten over de nieuwste innovaties op het gebied van recruitment en HR.

Recruitment Tech Event
23 november 2017 | DeFabrique Utrecht

Op donderdag 23 november is HROffice, presenting partner van het event, aanwezig op de derde editie van het Recruitment Tech Event in DeFabrique in Utrecht. Het Recruitment Tech Event informeert en inspireert over recruitmenttechnologie middels hoogstaande keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s.

Als partner voor (online) recruitment & HR oplossingen verzorgen wij twee inspirerende break-outs:

13.15 – 14.00 uur | Rethinking HR: een end-to-end digitaal process

Technologische HR innovaties hebben een ongeziene vlucht genomen. Binnen afzienbare tijd zal HR digitaal dan ook de norm worden. Nederlands Modemerk Purdey is voorloper op dit gebied door hun tijdsintensieve HR-proces volledig te digitaliseren met de software oplossingen van HROffice. Leer in deze sessie alles over het nieuwe HR-proces van Purdey en ontdek hoe de gemaakte keuzes hebben geleidt tot vereenvoudiging en kostenvermindering.

14.05 – 14.50 uur | Predictive recruitment: feit of fabel? 
Welke online mediakanalen zet u in om de juiste doelgroep te bereiken? Weet u zeker dat een geschikte kandidaat zich daar bevindt? En hoe presteert het mediakanaal? Deze vragen zijn van wezenlijk belang voor een succesvolle recruitmentcampagne.

Ontdek tijdens deze sessie hoe het moederbedrijf van HROffice, HR Mediabureau Adver-Online, 15 jaar kennis en ervaring wist te combineren met performance data van 100.000+ recruitment campagnes en social media om antwoord te geven op deze vragen. Het resultaat? Een e-recruitment platform die zonder account toegang geeft tot ruim 300 digitale adverteermogelijkheden.

Over de spreker
Een break-out waarbij een echte kenner van het vak je van begin tot eind weet te boeien en je meeneemt in zijn verhaal. Met al ruim 20 jaar ervaring in de wereld van Recruitment weet hij als geen ander hoe hij organisaties kan helpen online de gewenste doelgroep te bereiken, conversies (sollicitaties) te realiseren en hun employer brand te versterken. De bedenker van creatieve concepten om de beste kandidaten aan te trekken!

U vindt HROffice bij stand 13, waar u terecht kunt met al uw vragen. Een bezoek brengen aan dit event? Koop hier uw ticket(s).

Wij ontmoeten u graag op één van de bovenstaande evenementen.

Share This

Share This

Share this post with your friends!