Presenting Partner Recruitment Tech EventHROffice als Presenting Partner op het Recruitment Tech Event


Vorige maand stonden wij op het Recruitment Tech Event. Dit jaarlijkse evenement informeert en inspireert werkgevers en bureaus over recruitmenttechnologie. Van recruitmentsystemen tot recruitmentsites, van video recruitment tot handige recruitment apps.
In de industriële, maar sfeervolle DeFabrique waren diverse gepassioneerde sprekers met vernieuwende visies over innovatie en technologie. Hoe ziet de toekomst van recruitment eruit en wat gaan invloeden zoals machine learning voor ons betekenen? Er was een focus op de nieuwe privacywetgeving, het bereiken van juist de latente doelgroep, er liep een ware robot rond en diverse techbedrijven presenteerden hun nieuwste oplossingen.
Zo ook wij! Wij waren op het Recruitment Tech Event Presenting Partner met een eigen stand en 2 breakout sessies. Centraal tijdens dit evenement stond de nieuwe totaaloplossing HROffice Connect. Met HROffice Connect verbinden we letterlijk al onze producten en diensten en kunnen wij het gehele recruitment en HR proces faciliteren met modulaire oplossingen. Van online recruitment campagnes en werken-bij websites tot een ATS systeem en software voor onder andere planning, urenregistratie en verloning.


Breakouts

Het HROffice Connect thema kwam ook terug in onze breakout sessies. Key account manager Martijn Smit gaf een breakout over het belang van flexibiliteit in het HR proces door gebruik te maken van SaaS.

Wij geloven in SaaS en werken alleen met de beste software oplossingen. Voor de mensen die denken wat is SaaS? Dat is software as a service. SaaS zorgt ervoor dat elk mogelijk HR proces gedigitaliseerd en geautomatiseerd kan worden door een stuk “best of breed” software in het proces te prikken. Door in te zetten op een “best of breed” SaaS strategie bent u ervan verzekerd dat u altijd met de beste en voor u de meest toepasbare technologie werktMartijn Smit


Floris Eenennaam, Product Owner van HROffice Workforcemanagement belichtte hoe we HROffice Connect toepassen bij onze klant Purdey, Nederlands modemerk dameskleding. Purdey heeft haar tijdsintensieve HR-proces volledig gedigitaliseerd met de software oplossingen van HROffice. Systemen zijn samengebracht, vervangen en vernieuwd om kosten te besparen en efficiënter te werken. Een nieuwe geschakelde keten is het resultaat die start bij de werving & selectie van toekomstige medewerkers en eindigt bij het verlonen van huidige medewerkers.

Feedback

De hoofdzakelijke reactie die we op de stand en tijdens de breakout sessies kregen, was dat bedrijven vooral bekend zijn met de individuele, losse oplossingen, maar dat juist de totaaloplossing vernieuwend is. Dat klanten nu zelf een op maat gemaakt systeem kunnen samenstellen door het kiezen van precies die applicaties die ze nodig hebben en dat die applicaties met elkaar kunnen praten en samenwerken. We hebben gesproken met HR professionals en recruiters van uiteenlopende bedrijven; van recruiters van verzekeringsmaatschappijen tot directeuren in de fruitsector. Het was een interessante, inspirerende en motiverende dag.

Bekijk hier de aftermovie!


Wilt u weten wat HROffice voor u kan betekenen?


Neem nu contact met ons op
LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url