Onboarding/ Offboarding


Dé nieuwe manier om jouw medewerkers effectief in te werken


Meer informatie

Geheel naar wens


Eerste indrukken zijn vrijblijvend. Zorg daarom voor een succesvolle start van jouw nieuwe medewerkers middels een online inwerkprogramma. Samen met de software applicatie Appical ontwikkelen wij een programma geheel naar jouw wensen.

Meer informatie

Plug and Play


Wij zorgen dat de applicatie razendsnel voor jou wordt opgezet. Jij bent hierin vrij hoe het interactieve inwerktraject er precies uit komt te zien. Video's, woordenboeken, checklists, quizzen of virtual reality; het is allemaal mogelijk!

Meer informatie

Realtime inzicht


In de gebruikersstatistieken kan je gemakkelijk de prestaties van jouw nieuwe medewerkers bekijken. Analyseer hoelang de medewerkers actief zijn en bespreek gemakkelijk de resultaten met de kandidaat. Zet samen een stap verder.

Meer informatie


Jouw voordelen als organisatieEen vliegende start


Nog voor de eerste werkdag leren nieuwe medewerkers jouw organisatie al kennen. Geef een virtuele rondleiding door het pand middels Augmented Reality en zorg zelfs al tijdens de preboardingfase dat nieuwe medewerkers kennis maken met de cultuur. Zorg voor een vliegende en interactieve start met Onboarding.

Meer informatie

Snel overzicht


Vanaf één overzichtelijk dashboard heb je snel toegang tot alle functies binnen de applicatie. Hier vind je alle informatie terug en kan je snel een eenvoudig wijzigingen aanbrengen. Ook heb je een overzicht in de resultaten van nieuwe medewerkers en kan je zien hoe ver iemand in het inwerktraject is.


Meer informatie

Blueprints


Wij kunnen voor jou de beste inwerkapplicatie maken, mede door het gebruik van blueprints. De blueprints zijn ontwikkelt op basis van onze beste cases, waardoor jij ook eenvoudig succes kan behalen en veel tijd en geld kan besparen. Jij bent vervolgens gehele vrij in de content die je deelt.

Meer informatie

De basis begint bij Onboarding

De voordelen van Onboarding


Het nieuwe inwerken


Een verbluffende eerste indruk, daar ga jij voor zorgen met Onboarding. Wij werken samen met Appical om voor jou de beste applicatie te kunnen realiseren. Het voordeel van Onboarding is dat de applicatie gemakkelijk te koppelen is met ons ATS systeem. Maak je niet gebruik van HROffice Recruitment? Ook dan is het mogelijk om HROffice Onboarding te koppelen met jouw eigen ATS systeem. Zo zorg je ervoor dat de gebruikersdata veilig bewaard worden. Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen de applicatie? Bekijk dan de video of vraag hieronder meer informatie aan!


Meer informatie


Vragen of wil je maatwerkadvies?

Contact opnemen

Begin vandaag met Onboarding


Ontdek zelf direct de voordelen van onboarden.

Contact opnemen