Uw partner in innovatieve HR-software

Open en toegankelijk, met een kritische blik en een prettige no nonsense cultuur.

In 2002 begonnen met het plaatsen van vacatures op jobboards. Nu uitgegroeid tot een toonaangevend HR mediabureau en software leverancier.

Na enkele jaren succesvol multiposten – het plaatsen van vacatures op meerdere jobboards – ontstaat de vraag naar structuur in het verwerken van binnengekomen cv’s. Adver-Online lanceert in 2009 als antwoord HROffice Recruitment, een software systeem om grip te krijgen op het recruitmentproces. Maar HR is meer dan recruitment. Het merk HROffice wordt zo de software development tak van de organisatie.

Continu houden wij trends en ontwikkelingen in de gaten om HR professionals en recruiters te voorzien van de beste oplossingen.

Met sinds 2015 ook de personeelsplanning applicatie HROffice Workforce management in het portfolio. In 2016 worden Recruitment en HR samengebracht met de lancering van HR Appstore. Een onafhankelijk HR-platform waar producten en diensten van diverse aanbieders samenkomen. En wij staan nog lang niet stil. Ambitie, innovatie en partnerschap staan niet voor niets hoog in het vaandel.

Onze consultants, customer support en developers bezitten een onschatbare hoeveelheid aan kennis en ervaring en zijn 100% gefocust op het aanbieden van innovatieve HR solutions.
Benieuwd hoe jij kan bijdragen aan de groei van de HR-software van HROffice?

Kom jij ons team versterken?

Samen met een team werken aan de groei van HROffice? Wij zijn een organisatie waar ondernemerschap ‘top of mind’ staat; je mening geven, snel schakelen en je eigen acties inzetten. Wij zien kansen en gaan ervoor! En niet onbelangrijk…fun is essential!

Nieuwsgierig hoe jij hierin kan bijdragen? Bekijk onze vacatures.

Wilt u graag een keer persoonlijk kennismaken?

Share This