• slide
  • slide
  • slide

Recruitment in de IT sector


Werf IT-talent op een snelle, gemakkelijke en overzichtelijke manier.


Meer informatie


Succesvol werven in de IT.


Er is steeds meer vraag naar IT-professionals. Dit maakt het voor jou als recruiter een enorme uitdaging om geschikt IT-personeel voor je bedrijf te vinden. Daarnaast is het ook nog eens de kunst om ze voor jouw bedrijf te laten kiezen. Hoe zorg je dat je eindigt met de juiste werknemer voor jouw bedrijf? HROffice helpt je ermee!

Zowel op wervings- als op softwareniveau kan HROffice je bijstaan tijdens het recruitmentproces. Wij helpen jouw bedrijf aan die handige developer, sociale support-medewerker of die slime systeembeheerder waarnaar jij op zoek bent!


IT ICT personeel wervenWervingscampagnes


Het begint allemaal bij het aanspreken van de juiste doelgroep. Wij dragen er zorg voor dat jouw vacature in beeld komt bij de IT'ers waar jij naar op zoek bent. Daarnaast steken we je vacature in een mooi jasje, zodat deze aantrekkelijk is voor je doelgroep. Ten slotte bouwen we een mooie campagne om je vacature heen, zodat deze het optimale resultaat behaalt.

Wat voor strategieën wij daarvoor gebruiken?

Recruitment software


Daarnaast kunnen wij het proces na je wervingscampagne vergemakkelijken en overzichtelijker maken. Met ons ATS-systeem HROffice heb je overzicht op alle functies die je wilt vervullen, hoeveel en welke kandidaten op je vacature gereageerd hebben, en hoe hun sollicitatieprocedure verloopt. Daarnaast kun je nog extra tools aan je ATS-systeem koppelen om het helemaal op maat te maken voor jouw bedrijf.