Online recruitment software: één geïntegreerde oplossing

Home » Recruitment software

Wilt u de gegevens van veel kandidaten tegelijkertijd verwerken? Maak dan gebruik van recruitment software. Online intelligence software dat u de mogelijkheid biedt uw werving- en selectieproces onder te brengen in één systeem.

Recruitment software kent verschillende benamingen. Zo wordt met een recruitmentsysteem en ATS hetzelfde bedoeld. Welke terminologie ook gehanteerd wordt, allen beschikken over diverse functionaliteiten om het werving en selectieproces efficiënter en effectiever maken. Denk aan cv verwerking, e-mail templates voor het automatiseren van het contact met kandidaten, talentpools en team beoordeling.

Alle stappen praktisch en snel opzetten, uitvoeren en beheren met recruitment software

Quality of hire verbeteren

Verbeter de quality of hire met recruitment software features als preselectie vragen, e-assessments en screening zodat het verloop van werknemers reduceert.

Positieve candidate experience

Een applicant tracking system zorgt ervoor dat het sollicitatieproces voor de sollicitant prettig verloopt en volgens heldere stappen is ingericht.

Proces optimaliseren

Een snelle, correcte en overzichtelijke verwerking van gegevens rondom het wervings- en aannameproces van kandidaten.

Recruitment software brengt uw recruitmentproces onder in één systeem

De recruitment software HROffice Recruitment is een online software waarmee u beschikt over één geïntegreerde recruitment oplossing. Het online ATS kent een modulaire opbouw, zodat u uw eigen systeem op maat kunt samenstellen. In de toekomst meer functionaliteiten nodig? Geen probleem, door het grote scala aan modules groeit HROffice Recruitment met uw organisatie mee. U kunt op ieder gewenst moment modules bekijken, testen en direct aanschaffen.

Direct aan de slag? Ontdek HROffice Recruitment!

U beschikt met een gratis HROffice Recruitment account al over twee gebruikerslicenties, een overzichtelijk dashboard, kandidaten –en vacaturebeheer, sollicitatie formulieren, e-mail templates en nog veel meer!

De perfecte oplossing voor een sneller recruitmentproces

;

Gratis account

;

Support voor al uw vragen

;

Volledig op maat met gewenste features

;

Beschikbaar in vijf talen

;

Gebruiksvriendelijk

;

Eindeloze integratiemogelijkheden

;

Werken vanuit 1 dashboard

;

100% web-based software

;

Geen implementatietraject nodig

HROffice Recruitment gaat verder dan een ATS

Integreer eenvoudig innovatieve recruitment tools in uw recruitmentsysteem. Van video-solliciteren en e-assessments tot aan online recruitment campagnes en een koppeling met uw HRM- en salarissysteem.

Benieuwd wat een ATS voor u kunnen betekenen?

Share This