Uw gehele recruitmentproces beheren vanuit één systeem

De alles-in-één oplossing om de workflow te stroomlijnen en de recruitment productiviteit te verbeteren. Neem afscheid van stapels papierwerk en ga voor overzicht en gemak!

VAN HET PLAATSEN VAN VACATURES TOT HET BEOORDELEN EN BEHEREN VAN KANDIDATEN

Allemaal vanuit één dashboard

29% naar 10%

Personeelsverloop Praxis

Via een aanpasbaar dashboard heeft u overzicht van alle openstaande vacatures, bijhorende sollicitanten en de fase van het proces waarin zij verkeren. Daarnaast verzamelt u data die u kunt gebruiken om uw recruitmentbeleid te optimaliseren.

Zonder hulp van een ATS is het recruitmentproces tijdrovend en kostbaar. Met HROffice Recruitment werkt u niet alleen efficiënter, u verbetert ook de kwaliteit van de kandidaten die u aantrekt en maakt het proces direct kandidaat vriendelijk.

1 op 12 naar 1 op 5

Quality-of-hire Hunkemoller

Volledig in control

De basis-applicatie van HROffice Recruitment is gratis en al zeer compleet. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan modules, waarmee u uw eigen recruitmentsysteem kunt samenstellen. Volledig op maat, zodat u alleen betaalt voor benodigde functionaliteiten.

 Veranderen wensen en behoeften? Geen probleem, modules kunnen eenvoudig worden ge(de)activeerd.

HROffice Recruitment biedt een dashboard voor overzicht op al uw recruitmentactiviteiten

WERF KANDIDATEN DIE PASSEN BIJ UW ORGANISATIECULTUUR

Met een recruitment website van HROffice

Een werken-bij website bevat alle vacatures en carrièremogelijkheden van uw organisatie en vormt het centrale punt van al uw wervingsactiviteiten. Heeft u al een recruitmentsite? Dan kunt u HROffice Recruitment naadloos integreren. Ook als u nog geen werken-bij website heeft, dan bent u bij HROffice aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele werken-bij websites tegen een zeer scherpe prijs!

HEEFT U EEN VACATURE? BEREIK MET GOTOMYJOB.COM DE JUISTE DOELGROEP!

Start zelf een succesvolle wervingscampagne die past bij uw doelstellingen en budget.

Zonder account toegang tot alle digitale adverteermogelijkheden voor recruitment.

Geen account nodig

Profiteer van inkoopvoordeel, zonder tijd kwijt te zijn aan prijsonderhandelingen en het afsluiten van afzonderlijke contracten.

Bespaar tijd & geld

Ontvang een suggestie voor relevante in te zetten mediakanalen en zie direct een voorspelling van de verwachte prestaties.

Suggesties & voorspellingen

HROffice heeft voor ons een werken-bij website gemaakt die er super uit ziet! Met een professionele en frisse Purdey look&feel. Ook zijn wij onder de indruk van de techniek van HROffice Recruitment. Het is een efficiënte en professionele manier om met onze grote volumes kandidaten om te kunnen gaan. Dit brengt ons echt verder. Daarbij is de start van onze recruitment in combinatie met recruitment marketing veelbelovend. Heel veel dank voor deze super HR ontwikkeling!

Purdey

Als wij HROffice Recruitment niet hadden dan hebben we zeker 1,5 fte extra nodig”. Slachtofferhulp werkt sinds 2008 met het ATS van HROffice en haar recruitment is vanaf dat moment beter beheersbaar. Het verloop van projecten is beter te monitoren en er zijn geen verborgen kosten meer.

Slachtofferhulp Nederland

War Child werkt sinds 2014 met HROffice Recruitment. Het recruitmentsysteem is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar en past goed in ons lage kosten beleid. Naast het hoofdkantoor in Amsterdam gebruiken de landenkantoren in Colombia en Libanon de software. Er zullen zeker meer kantoren volgen.

War Child

HROffice Recruitment gaat verder dan een ATS

Integreer eenvoudig innovatieve recruitment tools in uw recruitmentsysteem. Van video-solliciteren en e-assessments tot aan online recruitment campagnes en een koppeling met uw HRM- en salarissysteem.

De perfecte oplossing voor een efficiënt recruitmentproces

;

Gratis basis-applicatie

;

Een SaaS (Software-as-a-Service) model

;

Volledig op maat met gewenste functionaliteiten en eindeloze integratiemogelijkheden

;

Beschikbaar in vijf talen

;

Gebruiksvriendelijk beheer

;

Altijd en overal toegang tot de online software

;

Werken vanuit één dashboard

;

Geen implementatietraject nodig

;

Klantgerichte en persoonlijke support voor al uw vragen

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN RECRUITMENT ONTWIKKELINGEN

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ervaar het gemak van HROffice Recruitment. Een account is alles wat u nodig heeft.

Share This