Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne van Adver-Online!

Home » Recruitmentsysteem » Adver-Online online recruitment marketing

U wilt aandacht voor uw vacature en resultaat. Maar waar liggen uw kansen? Hoe bereikt u de doelgroep? En wat kost dat eigenlijk? Adver-Online helpt u aan een innovatieve campagne om zowel latent als actief werkzoekenden te bereiken.

Waarom? Omdat van iedere doelgroep maar een klein deel daadwerkelijk actief op zoek is naar een baan. Uw talent kan op dit moment nog heel tevreden zijn met een huidige baan, maar wel open staan voor iets nieuws. Daarnaast is het in de continu innoverende digitale wereld van belang om naast de authentieke jobboards de juiste kanalen en middelen in te zetten om potentiële kandidaten te bereiken.

Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én effectief aan de hand van een strategische recruitment campagne!

Adver-Online is een onafhankelijk full-service HR mediabureau, gespecialiseerd in online recruitment marketing. Dankzij 15 jaar kennis en ervaring en het gebruik van recruitment data en innovatieve tools is Adver-Online in staat een succesvolle totaaloplossing te creëren voor de wervingsvraagstukken van (inter)nationale opdrachtgevers. Van plaatsing op generieke en niche websites tot aan social media, Google, mobile en video recruitment.

Adver-Online weet kandidaten te vinden, te bereiken en aan te zetten tot solliciteren door de inzet van een jobmarketing, doelgroep marketing en employer branding campagne.

Job marketing

Door de inzet van slimme tools vergroten wij de online zichtbaarheid van uw vacature. Wij brengen recruitment en marketing samen en bereiken zo de actief én latent werkzoekenden. Op weg naar de juiste kandidaat!

Doelgroep marketing

Structureel op zoek naar dezelfde doelgroep? Met een doelgroep marketing creëert u naamsbekendheid bij kandidaten die aansluiten bij het gewenste profiel. Wij houden focus op respons van kwalitatieve sollicitanten.

Employer branding

Toon het unieke karakter van uw organisatie om uw employer brand te versterken en zo meer en betere kandidaten aan te trekken. Kandidaten zoeken namelijk niet alleen een nieuwe baan maar ook een werkgever die bij ze past!

Waarom een online recruitment campagne van Adver-Online?

;

Altijd advies op maat

;

Internationale werving

;

Onafhankelijk HR mediabureau met 15 jaar ervaring

;

Grootste mediaportfolio

;

Gebruik van kennis, data en innovatieve tools

;

Alle online recruitment activiteiten worden gemonitored en aan de hand van performance data tot in de puntjes geoptimaliseerd om maximaal rendement te behalen.

Bekijk ook onze software oplossingen

Benieuwd wat online recruitment marketing voor u kan betekenen?

Share This