Zet kandidaatgegevens met één druk op de knop over naar de HRM Software van AFAS

Home » Recruitmentsysteem » AFAS integratie

HROffice Recruitment en de HRM Software van AFAS , willen beiden een efficiënte afhandeling van bedrijfsprocessen mogelijk maken en de administratieve druk verminderen. Vanuit deze gedachte is er een koppeling tussen beiden systemen.

Als HR-professional bent u vaak veel tijd kwijt aan administratieve taken, zoals het verwerken en registreren van verlofbriefjes en ziekmeldingen. Daardoor komt u bijna niet toe aan de core business van het vak: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en coaching van de medewerkers. En dat zijn nu juist de mooie kanten van uw vak! Met de personeels- en salarisadministratie software van AFAS Software automatiseert u gemakkelijk veel administratieve werkzaamheden.

Over de HRM-software van AFAS

Met de HRM-software van AFAS is uw organisatie klaar voor de toekomst. Slim automatiseren biedt efficiëntie en structuur op de afdeling, maakt salaris verwerken eenvoudig en draagt bij aan een papierloze werkomgeving. Het geeft u niet alleen grip op het HR-proces, maar creëert ook transparantie in de organisatie en verbindt mensen en afdelingen.

Koppeling tussen HROffice Recruitment en AFAS Software

De integratie tussen AFAS en HROffice Recruitment biedt recruiters en HR professionals online instrumenten om het recruitment- en instroomproces te integreren. Heeft u een nieuwe kandidaat geworven vanuit HROffice Recruitment? Dan kunt u een vaste set kandidaatgegevens opslaan met behulp van de AFAS integratie. De kandidaatgegevens bestaan uit:

  • Voornaam & achternaam
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Straat + Huisnummer
  • Land
  • Telefoonnummer & e-mailadres

Zo heeft u gegarandeerd de juiste informatie in beide systemen en heeft u uw nieuwe medewerker nog sneller in dienst.

Maakt u gebruik van de HRM-software van AFAS?

Share This