Cammio video recruitment: geautomatiseerde, live en video pitch interviews

Home » Recruitmentsysteem » Cammio video recruitment platform

Ga voor een betere match tussen kandidaat en werkgever op basis van een visuele eerste indruk. Met behulp van Cammio, een krachtig cloud-based video recruitment platform, ontmoet u online de beste kandidaten op een eigen gewenst tijdstip in een eerlijk, uitnodigend en coöperatief screening proces.

Video recruitment helpt het werkgeversmerk te versterken en tegelijkertijd de recruitment efficiëntie verbeteren. Met als resultaat lagere wervingskosten, een verbetering van de time-to-hire en betere kandidaten.

Betere voorselectie

Voeg persoonlijkheid toe aan het CV en krijg eerder in het proces een betere indruk van uw kandidaten.

Korter wervingsproces

Een werving- en selectieproces zonder reistijd, onnodige voicemails of eerste gesprekken op kantoor.

Lagere recruitmentkosten

Eenvoudig kandidaten van over de hele wereld online ontmoeten, selecteren en presenteren met video.

Cammio video recruitment: evaluate all incoming HROffice Recruitment candidates

Werf betere kandidaten, sneller met Cammio!

Cammio biedt een combinatie van live, gestructureerde en video pitch interviews in één geïntegreerd platform. Het platform biedt een end-to-end video recruitment oplossing die voor zowel kandidaten, recruiters en personeel managers toegevoegde waarde levert gedurende het gehele proces. In slechts enkele klikken creëert u uw persoonlijke interview projecten en kunt u gemakkelijk en snel kandidaten interviewen, opnames beoordelen en interviews delen met stakeholders. Ontmoet wereldwijd de beste kandidaten via uw webbrowser of mobiele apparaat en creëer tegelijkertijd een verbeterde sollicitatie-ervaring voor de kandidaat.

Het platform van Cammio is volledig geïntegreerd in HROffice Recruitment

De API van Cammio laat het platform direct aansluiten op HROffice Recruitment, zodat u niet twee keer uw gegevens hoeft in te voeren. U kunt direct vanuit uw eigen HROffice Recruitment omgeving werken met de video-functionaliteiten van Cammio. U probeert Cammio de eerste maand geheel gratis uit, daarna betaald u maandelijks slechts € 100,-. Ieder abonnement is inclusief 10 interview credits per maand.

Cammio video recruitment: simply create desired questions

Start vandaag met Cammio video recruitment

;

Cammio biedt een zeer flexibele en configureerbare platform dat bijzonder eenvoudig en leuk is om te gebruiken.

;

Schakel gemakkelijk tussen de verschillende interview types en creëer nieuwe vacatures en op maat gemaakte interview workflows voor de verschillende stadia van uw recruitment proces.

;

Voeg uw eigen vragen toe of maak gebruik van de uitgebreide vragen engine met competentie- en functie gebaseerde interview vragen om efficiënt uw interview script te creëren.

;

Geef uw kandidaten de mogelijkheid om overal en op elk gewenst moment te solliciteren via een volledig branded interview omgeving voor een best-in-class kandidaat ervaring.

;

Bekijk, beoordeel en vergelijk kandidaat interviews om efficiënt de beste kandidaten te selecteren of deel interviews met in- of externe stakeholders in een gezamenlijk screeningsproces.

Benieuwd wat video recruitment voor uw organisatie kan betekenen?

Share This