Verspreid uw vacature op uw eigen Facebook carrièrepagina

Vanwege het groot aantal mensen dat Facebook bezoekt, de tijd die zij hier doorbrengen en de mogelijkheid tot interactie is het een zeer interessant social media kanaal voor uw organisatie. Maakt u gebruik van de module ‘Vacature manager’? Dan kunt u in combinatie met de module Facebook carrièrepagina eenvoudig uw eigen vacaturepagina aanmaken.

Met de Facebook integratie biedt HROffice Recruitment de mogelijkheid om uw vacature(s) op Facebook te vermelden onder een aparte tab. Zo kunnen de Facebook volgers van uw bedrijfspagina overzichtelijk uw vacature(s) bekijken en direct solliciteren. Door de integratie kunt u uw vacature(s) met één druk op de knop op uw vacturepagina plaatsen en worden alle reacties in HROffice Recruitment verzameld.

Creëer uw eigen carrièrepagina met de Facebook App integratie

Voordat u een carrièrepagina kunt maken heeft u een bedrijfspagina nodig. Zodra u een gewenste domeinnaam heeft gekozen en de pagina heeft ingericht, koppelen wij uw bedrijfspagina aan uw HROffice Recruitment omgeving. U kunt vervolgens uw Facebook carrièrepagina opmaken aan de hand van tien verschillende designs. Heeft u de pagina liever geheel in uw eigen huisstijl? Wij kunnen dit geheel op maat voor u verzorgen!

Koppel uw Facebook carrièrepagina aan de HROffice Recruitment omgeving
Creëer uw eigen carrièrepagina of laat op maat ontwikkelen

Start met een succesvolle Facebook bedrijfspagina

Een Facebook carrièrepagina is niets zonder een goed ingerichte bedrijfspagina. De vacaturepagina is tenslotte een onderdeel van de algemene pagina. Een bedrijfspagina creëren is stap één. Hoe ga je dan verder? De volgende vier tips helpen u uit de brand:

  1. Laat een goede eerste indruk achter met een sprekende omslag- en profielfoto en een mooi verzorgde lay-out.
  2. Breng de juiste boodschap over en toon met deze berichten de bedrijfscultuur van de organisatie.
  3. Betrek de Facebook volgers actief en reageer op opmerkingen en vragen.
  4. Activeer eigen medewerkers door de pagina of een bericht te liken/delen met hun eigen netwerk of een reactie te plaatsen.

Uw vacature(s) onder de aandacht brengen via Facebook ?

Share This