Een recruitmentsysteem dat bij u past

Home » Recruitmentsysteem » Features

Geheel gratis aan de slag met de basis applicatie van HROffice Recruitment

;

Dashboard

Vanuit één dashboard zicht op al uw vacatures en kandidaten. Geheel naar eigen wens in te richten.

;

Sollicitatieformulier

Geef iedere vacature een eigen sollicitatieformulier met gewenste invulvelden en bepaal zo welke informatie u ontvangt.

;

Persoonlijke support

Heeft u vragen? Onze Customer Support staat telefonisch, via e-mail of chat voor u klaar met uitleg en ondersteuning. 

;

E-mail templates

Bespaar tijd door e-mail templates aan te maken voor een (automatische) ontvangstbevestiging en afwijzing.

;

Hosting

Een online software oplossing (SAAS) met regelmatig nieuwe releases die u nieuwe functies en mogelijkheden brengen.

;

Basis sollicitatiepagina

Maak een eigen sollicitatiepagina aan de hand van één van de drie beschikbare thema’s en koppel deze eenvoudig aan uw website.

;

Responsive

Uw vacature ziet er perfect uit op alle devices; desktop, tablet en mobiele telefoons.

;

Beveiliging

HROffice Recruitment is beveiligd via SSL. Alle gegevens worden versleuteld bewaard.

;

Gebruikers

Twee gebruikers op één vestiging hebben standaard toegang tot HROffice Recruitment.

;

Statistieken

Raadpleeg statistieken om de effectiviteit van uw vacature te bekijken.

Creëer uw op maat gemaakte recruitmentsysteem
en betaal alleen voor functionaliteiten die u gebruikt.

Features

Vacatures managen

Vacatures beheren

Stel eenvoudig vacatures op en breidt het sollicitatieformulier uit met pre-selectie vragen. U deelt de vacature direct op uw intranet, website of social media kanalen.

Rollen & toegang

Wijs een manager aan om de vormgeving, vacaturetekst en arbeidsvoorwaarden te accorderen voordat de vacature online geplaatst wordt.

Kandidaten managen

Team beoordeling

Beoordeel samen met collega’s alle binnengekomen kandidaten. De beoordeling(en) worden opgeslagen in het kandidaatsdossier.

Talentpool

Een goed cv maar op dit moment geen passende vacature? Bewaar potentiële kandidaten in een talentpool, zodat u op een later moment weer contact op kunt nemen.

Communicatie centrum

Communiceer vanuit één systeem met kandidaten en collega’s. Alle e-mails worden in het kandidaatsdossier opgeslagen.

Hellodialog

Blijf met de e-mailmarketing tool van Hellodialog in contact met potentiële kandidaten. U maakt de e-mails eenvoudig met een ‘drag-and-drop’ functie en professionele designs.

Interview planning

Nodig in een handomdraai kandidaten en collega’s uit voor een sollicitatiegesprek. Beide partijen kunnen eventueel online een ander voorstel doen.

Uitzendbureau portaal

Nodig uitzendbureaus online uit kandidaten aan te leveren. Via een eigen portaal ontvangen zij informatie over de vacature(s) en benodigde kandidaat-gegevens. 

Vacatures promoten

Facebook carrièrepagina

Maak uw eigen Facebook carrièrepagina met behulp van de Facebook app.

LinkedIn

Maakt u gebruik van LinkedIn Recruiter Seat? Integreer uw job slots en plaats met één druk op de knop uw vacature op uw LinkedIn account.

Facebook carrièrepagina (maatwerk)

Maak uw eigen Facebook carrièrepagina met behulp van de Facebook app. Samen met de feature ‘Vacatures beheren’ creëert u de pagina geheel in eigen look & feel. 

Adver-Online

Vergroot met de inzet van slimme tools de online zichtbaarheid van uw vacature. Zowel bij actief als latent werkzoekenden.

Kandidaten selecteren

Cammio

Ga voor een betere match op basis van een visuele eerste indruk. Hoe? Met behulp van Cammio, een krachtige cloud-based video recruitment platform.

Stichting FAD screening

Voorkom interne fraude en zorg voor een veilig winkelklimaat met Stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD), de onafhankelijke toezichthouder en beheerder van het Waarschuwingsregister.

MatchQ videopitch

Krijg snel een indruk van een kandidaat met de krachtige tool MatchQ videopitch. Aan de hand van drie vragen krijgt de sollicitant 30 seconden de tijd om zich te presenteren. Dit geeft u informatie dat u niet uit een cv of sollicitatiebrief haalt.

MatchQ e-assessments

Verkrijg inzicht in kandidaten door eerst online assessment af te nemen. De gedragsindicator toont hoe de persoonlijkheid van kandidaten zich vertaalt naar de werkvloer.

Flipbase video solliciteren

Flipbase is een plugin, waarmee een video pitch van 30 seconden automatisch opgeslagen wordt in een kandidaat-dossier. De opname kunt u in verschillende stadia van het proces inzetten en u krijgt de mogelijkheid deze verplicht of optioneel te maken.

Recruitment websites

Sollicitatiepagina (maatwerk)

Passen de drie aangeboden thema’s niet bij uw organisatie? Dan kunt u kiezen voor een op maat gemaakte sollicitatiepagina, zodat de look & feel van uw organisatie weergegeven wordt. Deze pagina kunt u gemakkelijk koppelen aan uw eigen website.

Webservice API

Gebruik webservice API om de vacatures in HROffice Recruitment op uw website te tonen.

Basis werken-bij website

Zorg voor een optimale vindbaarheid van uw vacatures met een mobiel vriendelijke werken-bij website. De website bevat alle vacatures en carrièremogelijkheden van uw organisatie en vormt het centrale punt van al uw wervingsactiviteiten.

Iframe

Een Iframe is een pagina die opent in een kader binnen een bestaande pagina van uw website. Het Iframe bevat een vacature-overzicht met vacatureteksten en formulieren. Volledig in de look & feel van uw organisatie.

Werken-bij website (maatwerk)

Wilt u de inrichting, functionaliteiten en pagina-indeling helemaal zelf bepalen? Dat kan met een op maat gemaakte werken-bij website. U beheert de content zelf met het bijgeleverde Content Management Systeem zelf beheren

 

Procesoptimalisatie

HRM en salarissoftware

Heeft u een kandidaat uit HROffice Recruitment aangenomen? Zet vervolgens de kandidaatsgegevens over naar de software van Cobra (SDWorx), NMBRS of AFAS.

Mobiel solliciteren

Geef kandidaten de mogelijkheid direct te solliciteren met zijn/haar Dropbox account.

Organisatiestructuur

Breng structuur aan in uw recruitmentproces door bedrijfsonderdelen, managers of afdelingshoofden aan de voor hun relevante vacatures te koppelen. Zo kan het proces decentraal worden uitgevoerd.

Dynamische workflow

Leg de workflow van uw werving- & selectieproces schematisch vast. U kunt direct acties koppelen, waardoor fouten minimaliseren en de meetbaarheid inzichtelijk wordt.

Data & analytics

Rapportage

Creëer inzicht in de resultaten van uw wervingsacties met behulp van diverse (standaard) rapportages. Eenvoudig te delen of in excel te downloaden.

Google Analytics

Koppel Google Analytics, zodat u toegang heeft tot alle statistieken.

Dynamische rapportages

Bieden de (standaard) rapportage u niet voldoende informatie? Bouw dan zelf uw rapportages aan de hand van de velden in de database.

Trainingen

Gebruikerstraining

Wilt u optimaal gebruik maken van HROffice Recruitment? Wij geven u een rondleiding door het systeem, zodat u vervolgens zelf aan de slag kunt. 

Consultancy

Wij hebben veel ervaring met het efficiënt inrichten van een recruitmentsysteem. Voor welke uitdaging u ook staat, onze consultants helpen u bij diverse werkzaamheden.

Benieuwd wat HROffice Recruitment voor uw organisatie kan betekenen?

Share This