Beheer uw LinkedIn vacatures overzichtelijk vanuit een ATS met de LinkedIn integratie module

Met alleen al in Nederland circa 4,5 miljoen gebruikers is LinkedIn onmisbaar in uw recruitment strategie. LinkedIn is (inter)nationaal een sterk wervingsinstrument om kwalitatieve en hoogopgeleide potentiële kandidaten te bereiken en u kunt uw vacature eenvoudig delen met eerstegraads connecties. Een vacature beheren op LinkedIn vraagt om aandacht en tijd. Tenminste, als u geen gebruik maakt van een recruitmentsysteem met LinkedIn integratie.

LinkedIn integratie om uw workflow met HROffice Recruitment te stroomlijnen

Promoot vacatures en benader actief kandidaten met Linkedin Jobs

LinkedIn jobs laat vacatures zien onder het kopje vacatures of jobs, afhankelijk van de taalinstelling. Deze vacatures worden getoond aan personen waarvan het profiel aansluit op de vacature die je geplaatst hebt en de regio waarin zij wonen. Heeft u regelmatig vacatures? Dan kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van Linkedin Recruiter Seat, de recruitment software van LinkedIn. Met LinkedIn Recruiter Seat krijgt u toegang tot de database van LinkedIn profielen, zodat u zelf kandidaten voor uw vacatures kunt zoeken. U kunt onbeperkt zoekopdrachten uitvoeren en profielen bekijken. Zodra u kandidaten gevonden heeft kunt u inmails versturen, dit zijn e-mail die verstuurd kan worden zonder dat u de contactgegevens van de kandidaat heeft.

Integreer LinkedIn Jobs & HROffice Recruitment tot één succesvolle oplossing

HROffice biedt de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van uw aangekochte Recruiter Seats bij LinkedIn en deze tegelijkertijd overzichtelijk te beheren in uw recruitmentsysteem. Hoe? Met behulp van de module ‘Linkedin integratie’. Deze API-gebaseerde integratie stelt gebruikers van HROffice Recruitment en LinkedIn in staat de LinkedIn data in uw recruitment omgeving te bekijken. Daarnaast kunt u bij het aanmaken van uw vacature met één klik uw opgemaakte vacature rechtstreeks plaatsen op uw LinkedIn account, waarbij u uw Job Slot direct vervangt voor de duur van één maand. Heeft u meerdere Job Slots? Ook dan kunt u eenvoudig meerdere vacatures publiceren naar de verschillende Job Slots. Profiteer van de functionele voordelen van LinkedIn Recruiter én werk onbeperkt met de recruitment software van HROffice.

Uw vacature(s) beheren vanuit één omgeving

Wilt u naast het plaatsen van uw vacature op LinkedIn ook gebruik maken van andere mediakanalen? Ook dat kan met HROffice Recruitment. De sollicitaties die u via de verschillende wervingskanalen ontvangt, komen samen in één online omgeving. Lees meer over de social media integratie, een Facebook carrièrepagina, werken-bij website of online recruitment marketing campagne.

Waarom de module LinkedIn integratie?

;

Een centraal overzicht van alle mediakanalen die u heeft ingezet ter promotie van uw vacature.

;

Vanuit uw recruitmentsysteem uw LinkedIn Recruiter Seats Job Slots beheren.

;

Geen overbodige extra handelingen om uw vacature(s) op diverse kanalen te publiceren.

;

Verbeter de productiviteit door niet meer tussen de schermen van HROffice Recruitment en LinkedIn Recruiter te hoeven switchen.

;

Gebruik maken van twee verschillende datasets: de gegevens in HROffice Recruitment & kandidaatsinformatie van LinkedIn.

Ervaar zelf hoe gemakkelijk de LinkedIn recruitment software werkt

Share This