Een sneak preview met MatchQ Videopitch!

Ontmoet de kandidaat nog voordat u hem/haar gesproken heeft met de MatchQ Videopitch! Een effectieve manier om kandidaten van elkaar te onderscheiden en het zoeken van een geschikte kandidaat persoonlijker te maken, zonder dat tijd en plaats een rol speelt.

MatchQ biedt een innovatieve manier om het sollicitatieproces te vergemakkelijken voor de kandidaat en de opdrachtgever. Het stelt u in staat een completer beeld van de kandidaten te krijgen, zodat u enkel de beste hoeft uit te nodigen voor een gesprek.

Wat is een videopitch?

Een video pitch is een opgenomen elevator pitch, ook wel omschreven als een kort en bondige presentatie, die talent vastlegt op video. In een presentatie van maximaal 60 seconden probeert een kandidaat de werkgever te overtuigen van zijn/haar kwaliteiten en ambities. Met de videopitch heeft u een perfecte tool in handen om sneller in contact te komen met uw doelgroep.

MatchQ Videopitch voor een kandidaat presentatie van maximaal 1 minuut

MatchQ Videopitch voorkomt onaangename verrassingen

De MatchQ Videopitch is een krachtige tool om snel een indruk van een kandidaat te krijgen. Erg belangrijk als het maken van een goede indruk bepalend is voor succes in de functie. Aan de hand van 3 vragen: ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?’ krijgt de sollicitant de tijd om zich te presenteren. Zo kan de kandidaat zich in een korte video presentatie van zijn of haar beste kant laten zien. Dit geeft u een beeld dat u niet uit een cv of sollicitatiebrief haalt.

MatchQ Videopitch is volledig geïntegreerd in HROffice Recruitment

De opgenomen video’s komen automatisch binnen in het juiste kandidaat dossier, kunnen direct afgespeeld worden en kunt u eventueel delen met collega’s. U hoeft niet in te loggen in een ander systeem om video te kunnen gebruiken. Het opnemen van een MatchQ Videopitch is geschikt voor PC, Mac, tablet en mobiel, iOS en Android.

De voordelen van MatchQ Videopitch

;

Persoonlijke indruk: wanneer de persoonlijke presentatie kwaliteiten belangrijk zijn.

;

Kwaliteit pitch: Welke argumenten worden gebruikt? Heeft de kandidaat een goed verhaal?

;

Gestructureerd interview: beantwoording vragen gericht op; Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

;

Sneak preview kandidaat: geen onaangename verrassingen.

Wilt u MatchQ Videopitch uitproberen?

Share This