Zet kandidaatgegevens met één druk op de knop over naar Nmbrs HR-Payroll software

Home » Recruitmentsysteem » Nmbrs integratie

HROffice Recruitment en Nmbrs willen beiden een efficiënte afhandeling van bedrijfsprocessen mogelijk maken en de administratieve druk verminderen. Vanuit deze gedachte is er een koppeling tussen beiden systemen.

Nmbrs® is een HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants. Nmbrs® kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiënte salarisverwerking. Daarnaast is Nmbrs® eenvoudig te koppelen met andere online applicaties.

Over HR-Payroll software Nmbrs

Nmbrs ondersteunt bij uw dagelijkse HR taken, waardoor u zich bezig kunt houden met het optimaal inzetten van uw bestaande en nieuwe werknemers. Verder zorgt Nmbrs® voor een geautomatiseerde salarisverwerking met ruim 200 controles op Wet en Regelgeving én kent de software diverse “out of the box” integraties. Eén van deze integraties is HROffice Recruitment.

Met behulp van single-sign-on schakelen tussen uw HROffice Recruitment en Nmbrs omgeving

HROffice Recruitment en Nmbrs koppeling

U koppelt éénmaal uw HROffice Recruitment omgeving aan uw Nmbrs account, waarna u met één druk op de knop kandidaatsgegevens over kunt zetten naar uw Nmbrs applicatie. Hierdoor bent u aan de HR en salarisadministratie een stuk minder tijd kwijt en zijn de gegevens altijd correct opgevoerd.

Bovendien biedt HROffice Recruitment de mogelijkheid om via single-sign-on eenvoudig vanuit uw account in te loggen in ​Nmbrs, zonder dat u uw inloggegevens hoeft in te vullen.

Maakt u gebruik van de HR & Payroll software van Nmbrs?

Share This