Samen sterk dankzij waardevolle partners

Direct resultaat leveren voor klanten, dat is het streven van HROffice als full-service software leverancier. HROffice kiest hierbij sterke en innovatieve partners op basis van de best beschikbare technieken en tools.

Adver-Online: onze partner voor online recruitment marketing

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? Adver-Online biedt hulp! Wij creëren succesvolle online recruitment marketing campagnes voor (inter)nationale wervingsvraagstukken. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de optimale marketingmix samen te stellen, volledig aangesloten op uw vacature. Al onze diensten staan in het teken van het bereiken van uw doelgroep, met de juiste boodschap en op het juiste moment. Van multiposting en jobmarketing tot aan employer branding en internationale wervingscampagnes. Kortom, alle expertises voor het bereiken en vinden van dé kandidaat.

Cammio: onze partner in video recruitment

Precies de juiste kandidaten selecteren wordt makkelijker met Cammio, een krachtig cloud-based video-recruitment platform. U maakt indruk door het afnemen van een video-interview. En u krijgt een goede indruk van de kandidaten die u spreekt. Zonder reistijd, onnodige voicemails of eerste gesprekken op kantoor. Online de beste kandidaten ontmoeten op een eigen gewenst tijdstip in een eerlijk, uitnodigend en coöperatief screening proces.

Hellodialog: onze partner voor e-mailmarketing

De e-mailsoftware van Hellodialog is de ideale voedingsbodem voor het opzetten en uitvoeren van effectieve e-mailmarketing. Wij vinden dat iedere marketeer snel van idee naar campagne moet kunnen zonder technische barrières. Hellodialog is geschikt voor alle soorten e-mailcampagnes: van e-mail automation tot transactionele e-mails en uiteraard de reguliere nieuwsbrief. De Drag & Drop editor geeft je de kans om creatieve e-mailcampagnes te ontwikkelen. Terwijl je bezig bent, kun je bekijken hoe je e-mail eruit komt te zien op mobiel, testmails versturen en het klikgedrag van je lezers volgen.

Nmbrs: onze partner voor HR- en salarisapplicatie

Nmbrs® is een HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants. Nmbrs® kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan in Nmbrs®. Daarnaast is Nmbrs® eenvoudig te koppelen met andere online applicaties.

Stichting FAD: onze partner voor het Waarschuwingsregister

De stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) is de onafhankelijke toezichthouder en beheerder van het Waarschuwingsregister.
Een veilig winkelklimaat leidt tot minder schade, meer ondernemerschap en een betere werkgelegenheid. De detailhandel investeert dan ook doorlopend en in nog steeds toenemende mate in veiligheid in het algemeen en het voorkomen van interne fraude in het bijzonder.

AFAS Sofware: onze partner voor personeels- en salarisadministratie software

Als HR-manager ben je veel tijd kwijt met administratieve taken, zoals het verwerken en registreren van verlofbriefjes en ziekmeldingen. Daardoor kom je bijna niet toe aan de core business van het vak: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en coaching van de medewerkers. En dat zijn nu juist de mooie kanten van jouw vak! Met de personeels- en salarisadministratie software van AFAS Software automatiseer je gemakkelijk veel administratieve werkzaamheden.

Cobra hrm & Salaris: onze partner voor HRM en Salarissoftware

SD Worx biedt complete dienstverlening op het gebied van salarisadministratie, arbeidsrechtelijke & fiscale ondersteuning, HR-processen en HR software. Gebundeld in een geïntegreerd pakket of in afzonderlijke onderdelen. In Nederland én ook daarbuiten.

Met de unieke software biedt SD Worx je een HRM & Salarissysteem voor medewerkers, managers en professionals. De uitgebreide online functionaliteiten ondersteunen het totale proces van instroom tot aan uitstroom voor kleine en grote organisaties in vrijwel elke branche. Met een passende editie en een groot bedieningsgemak. Cobra is tenslotte voor iedereen in de organisatie te gebruiken, op telefoon, tablet én PC.

Flipbase: onze partner voor video pitch

Flipbase is géén systeem. Flipbase is een plugin die speciaal ontwikkeld is om geïntegreerd te worden in je huidige recruitment omgeving. Waarom? Voer niet langer onnodige kennismakingsgesprekken en beoordeel een kandidaat niet enkel op basis van competenties en ervaring, maar ook op persoonlijkheid en motivatie.

 

MatchQ: onze partner voor e-assessments

Een goed cv, prachtige motivatie en toch blijkt de perfecte kandidaat niet perfect. MatchQ ontwikkelde diverse instrumenten die u, op basis van Big Data en algoritmes, begeleiden bij het maken van de juiste match. Bepaal of een kandidaat bij de baan past, de werkzaamheden aankan of matcht met uw organisatie. Resultaten worden samengebracht in een rapportage die gebruikt kan worden tijdens het sollicitatie gesprek.

Lees meer over e-assessments.

Recruiters United: onze partner voor uitwisseling van creativiteit, ideeën en kennis

Recruiters United is hét onafhankelijke netwerk van en voor arbeidsmarktprofessionals. Waar uitwisseling van creativiteit, ideeën en kennis in de voorhoede van het vak centraal staan. Zakelijk en inhoudelijk je netwerk vergroten tijdens maandelijkse events en netwerkborrels. HROffice is hoofdsponsor van Recruiters United.

Wij breiden ons partnernetwerk voortdurend uit. Werkt u met een innovatief product of dienst en ziet u deze niet terug in HROffice Recruitment? Informeer ons via 023 – 55 30 359 of info@hroffice.eu en wij bekijken graag met u de mogelijkheden!

Benieuwd welke partner iets voor u kan betekenen?

Share This