Zet kandidaatgegevens met één druk op de knop over naar Cobra HRM & Salaris.

Home » Recruitmentsysteem » SD Worx integratie

HROffice Recruitment en SD Worx, softwareleverancier van Cobra HRM & Salaris, willen beiden een efficiënte afhandeling van bedrijfsprocessen mogelijk maken en de administratieve druk verminderen. Vanuit deze gedachte is er een koppeling tussen beiden systemen.

SD Worx biedt complete dienstverlening op het gebied van salarisadministratie, arbeidsrechtelijke & fiscale ondersteuning, HR-processen en HR software. Gebundeld in een geïntegreerd pakket of in afzonderlijke onderdelen. In Nederland én ook daarbuiten.

Over HR software – Cobra HRM & Salaris

Met de unieke HR software biedt SD Worx een alles-in-één HRM & Salarissysteem voor medewerkers, managers en professionals. De uitgebreide online functionaliteiten ondersteunen het totale proces van instroom tot aan uitstroom voor kleine en grote organisaties in vrijwel elke branche. Met een passende editie en een groot bedieningsgemak. Cobra is tenslotte voor iedereen in de organisatie te gebruiken, op telefoon, tablet én PC.

Koppeling tussen HROffice Recruitment en Cobra HRM & Salaris

De integratie tussen Cobra en HROffice biedt recruiters en HR professionals online instrumenten om het recruitment- en instroomproces te integreren en geeft sollicitanten online mogelijkheden om te solliciteren. De geselecteerde kandidaat komt vanuit HROffice automatisch in het instroomproces van Cobra. De nieuwe medewerker vult via self service de personalia aan en de manager doet dat voor de arbeidsvoorwaarden. Een arbeidsovereenkomst en een salarisstrook zijn daarna gemakkelijk geregeld.

Maakt u gebruik van de HR software van SD Worx?

Share This