Toon alle openstaande vacatures overzichtelijk op een sollicitatiepagina

Heeft u vacatures die u graag op uw website zichtbaar wilt maken maar sluit een werken-bij website (nog) niet aan bij uw wensen of heeft u hier geen budget voor? Dan biedt een sollicitatiepagina van HROffice Recruitment uitkomst. Op deze pagina kunt u alle openstaande vacatures van uw organisatie kwijt. 

De HROffice Recruitment sollicitatiepagina’s zijn tevens geschikt geschikt voor mobiele weergave, zodat potentiële kandidaten de vacatures ook op een mobiel of tablet kunnen bekijken en solliciteren. Met de module ‘Mobiel Solliciteren’ gaat u zelfs nog een stapje verder! Deze integratie geeft sollicitanten de mogelijkheid met een LinkedIn account te solliciteren of documenten vanuit Dropbox te uploaden.

Een sollicitatiepagina op maat met diverse functionaliteiten
Een overzicht van alle vacatures op één pagina

Geheel gratis aan de slag

Maakt u gebruik van de recruitment sofware van HROffice? Dan kunt u gratis een sollicitatiepagina aanmaken. Kies voor een thema en kleurstelling, en maak vervolgens een vacature-overzicht en sollicitatieformulier aan. Wilt u uw vacature ook een vacaturetekst meegeven? Dan heeft u voor HROffice Recruitment de module ‘Vacature manager’ nodig.

In de look & feel van uw organisatie

Passen de aangeboden thema’s en kleurstellingen niet bij uw organisatie? Dan kunt u kiezen voor een op maat gemaakte sollicitatiepagina. Een pagina geheel in de look & feel van uw organisatie, zodat de pagina direct aansluit bij de corporate website van de organisatie. De pagina kan volledig integraal gepresenteerd worden of via een pop-up met de i-frame integratie.

Welke functionaliteiten kent een sollicitatiepagina van HROffice Recruitment?

Google Maps

Geef per vacature op een automatisch schalende kaart aan waar de baankans zich bevindt.

Top 5 vacatures

Wilt u enkele vacatures uitlichten? Maakt deze in een aparte box zichtbaar op de pagina.

Open sollicitaties

Momenteel helemaal geen of beperkte vacatures? Door een open sollicitatie optie toe te voegen kunt u toch gegevens van een mogelijk interessante kandidaat ontvangen.

Job alerts

Geïnteresseerden kandidaten kunnen hun gegevens achterlaten en aangeven in welke vacature(s) zij interesse hebben. Zodra u een nieuwe vacature opvoert die hieraan voldoet verstuurt HROffice Recruitment direct een e-mail aan de kandidaat met een link naar de vacature.

Filtering

Heeft u veel openstaande vacatures? Pas dan filters toe voor een duidelijk overzicht. Denk bijvoorbeeld aan filters op basis van regio, land of functiegroepen.

Benieuwd wat een sollicitatiepagina voor u kan betekenen?

Share This