• slide
  • slide
  • slide

Recruitment in de retail


Werf het beste personeel voor in de retail sector.


Meer informatie


Succesvol werven in de retail.


Lukt het jou om de juiste werknemers voor je bedrijf te vinden?

Het werven van goed personeel in de retail sector is vaak een hele uitdaging. Je wilt personeel dat een echt hart heeft voor de retailbranche, commercieel inzicht heeft en zich thuis voelt in een verkoopomgeving. Het is daarom belangrijk je vacature op de juiste doelgroep te richten, te verspreiden op de juiste media en daarnaast de beste sollicitant uit je kandidatenpool te selecteren.

 

HROffice staat klaar om jouw gehele recruitmentproces te vergemakkelijken!


zorgpersoneel wervenWervingscampagnes


HROffice kan voor jouw bedrijf een effectieve wervingscampagne opzetten waarmee je de juiste kandidaten voor in de retail sector kunt werven. Zo leveren wij werken bij websites om je bedrijf mee op de kaart te zetten, helpen wij je employer brand te versterken en denken voor jouw vacature een impactvolle social media strategie uit.

 

Hoe we dat doen?

Recruitment software


Ook voor het proces na je wervingscampagne kun je bij HROffice terecht. Met ons ATS-systeem kun je namelijk alle binnengekomen sollicitaties gemakkelijk beheren op een dashboard. Hierop zie je overzichtelijk welke vacatures openstaan, hoeveel reacties er op zijn gekomen en in welk stadium van het sollicitatieproces de kandidaten zich begeven.

 

Benieuwd hoe het ATS eruit ziet en wat het allemaal kan?