Updates HROffice 2.0


Lees in dit blog alles over de nieuwe functionaliteiten.


Wat is er allemaal toegevoegd?

 

Dit zijn de functionaliteiten die op 25 juni in zijn gegaan:

 

Aanpassingen vanwege de GDPR

 • To do-overzicht toestemming sollicitanten.

We hebben voor jou overzichtelijk gemaakt welke sollicitanten je nog om (verlengde) toestemming dient te vragen voor het opslaan van persoonsgegevens. Het is vanaf nu mogelijk om automatisch een verzoekmail daarvoor te sturen. In het overzicht kun je in één oogopslag zien welke verzoeken uitgestuurd moeten worden, in behandeling zijn of al voldaan zijn. • Vereiste pincode voor het inzien van persoonsgegevens tijdens beoordelingen.

Omdat het niet veilig is om persoonsgegevens te versturen per mail, hebben wij deze gegevens volledig geïntegreerd in ons HROffice systeem en beveiligd met een pincode. Wil je persoonsgegevens van een sollicitant doorsturen? Dan kun je per mail een link sturen die naar de online omgeving van HROffice leidt. In de mail staat een pincode die toegang geeft tot de beveiligde gegevens op de beoordelingspagina van de sollicitant in HROffice. • Mogelijkheid eigen privacyverklaring in sollicitantenformulier HROffice.

Is jouw privacystatement op je persoonlijke sollicitantenformulier nog niet helemaal up to date? Of heb je nog geen persoonlijk privacystatement aangeleverd? Stuur deze dan naar support@hroffice.nl en wij zorgen ervoor dat deze bij je sollicitantenformulier komt te staan.

 

 

Overige aanpassingen

 • Duidelijk overzicht van jouw organisatiestructuur bij het opvoeren van vacatures.

  Vanaf nu is de structuur van jouw organisatie eenvoudig uit te lezen middels een puntensysteem. Elke sublaag staat direct onder de hoofdlaag en wordt aangegeven met een extra punt. Hierdoor valt de structuur gemakkelijk af te lezen.


Organisatiestructuur

 • Nieuwe inlogpagina.

We hebben een nieuwe inlogpagina ontworpen die geheel past bij de nieuwe stijl. Check hem hier.

 

 • Eenvoudig collega’s uitnodigen met iCall.
  (Deze functie is terug van weggeweest)

Komt er een sollicitant op gesprek? Nodig dan gemakkelijk je collega’s bij het gesprek uit met iCall. In Outlook krijgt je collega direct een agendaverzoek en de afspraak komt na acceptatie in de algemene agenda te staan. Ook is het mogelijk om afspraakherinneringen te versturen. Zo is iedereen binnen de organisatie direct op de hoogte.

 

 • Plan je e-mails in met vertraging om ze later te verzenden.
  (Deze functie is terug van weggeweest)

Heb je de mail voor je sollicitanten al paraat, maar is het nog niet het juiste moment om ze te versturen? Je kunt nu het verzenden van je mails inplannen, waardoor deze automatisch op een later tijdstip naar je kandidaten worden verstuurd. Handig bijvoorbeeld als je alvast een afwijzingsmail wilt schrijven, maar het nog te vroeg is deze te versturen.

 

 • Vacatures inladen vanuit lokale opslag.

Naast vacatureteksten kopiëren en plakken of templates gebruiken, kun je ook weer vacatureteksten rechtstreeks importeren vanuit je lokale opslag.

 

 

 

Wat is er allemaal verbeterd?

 • Gearchiveerde vacatures kopiëren.

Het is mogelijk om vacatures uit je archief te kopiëren en ze direct online te zetten in HROffice.

 

 • Geen automatische statusverandering na kandidaatsbeoordeling.

Je kunt vanaf nu ook filteren op de status van beoordeling van de kandidaat, waardoor je in één oogopslag kunt zien welke kandidaten zich in welke fase bevinden. De drie fasen zijn ‘aangevraagd’, ‘gedeeltelijk’ en ‘afgerond’. Mocht je het zelf de kandidaatsstatus aan willen passen, kun je hier zelf een status kiezen. De status wordt niet meer automatisch aangepast na het doorsturen of het beoordelen van de kandidaat.

 


 • Views toevoegen

Het is weer mogelijk om views toe te voegen. Deze views bevatten door jou ingestelde filters, waardoor je alleen de kandidaten ziet die voldoen aan de eigenschappen waar jij op wilt selecteren.

 


 

 • Juiste taal na inloggen (bugfix).

Door deze aanpassing krijg je nu meteen een Nederlands accounts te zien na inloggen op de Engelse inlogpagina.

 

 • Juiste primaire mailadres (bugfix).

Door deze aanpassing is het eerste mailadres dat tijdens het versturen van e-mails geselecteerd kan worden correct.

 

 

Wil je meer informatie over een aantal van deze nieuwe functionaliteiten? Neem contact met ons op!

 


De functionaliteiten in werking zien?


Log nu in op HROffice!