Customer Support Medewerker


Heb jij passie voor software, ben je ambitieus en wil je werken bij een online gedreven en innovatieve organisatie? Met ervaring in customer support is dit de baan voor jou! Ter uitbreiding van het team heeft HROffice voor de locatie Heemstede een vacature voor een:


Fulltime Customer Support medewerker bij HROffice Connect


Wat ga je doen als Customer Support medewerker bij HROffice Connect?

Je bent dè (technische) expert voor onze klanten binnen Nederland en Europa. Je ondersteunt zowel klanten als partners met alle vragen rondom het vooruitstrevende HROffice Connect. Als customer support medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze ambitieuze groeidoelstellingen en ben je het eerste aanspreekpunt medeverantwoordelijk voor de klanttevredenheid.Na een gedegen interne opleiding start je voor onze verschillende software oplossingen. In het begin loop je regelmatig mee met één van onze salesmanagers en senior consultants en voer je technische configuraties uit. Je ondersteunt onze sales afdeling bij lopende projecten, verzorgt trainingen en implementaties bij de klant.

Je bouwt een technisch-commerciële relatie op met onze klanten, waarbij je met jouw expertise de klant kan adviseren op het gebied van onze verschillende producten en mogelijkheden.
Uiteindelijk zal je zelf verantwoordelijk worden voor het bieden van support & implementatie van onze software. Omdat invoering van een nieuw systeem bij de klant altijd een veranderingsproces op gang brengt, word je verwacht, naast inhoudelijk en technisch inzicht, tevens te beschikken over een klantgerichte mentaliteit, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen.

Over jouWie zijn wij:


Na enkele jaren succesvol multiposten – het plaatsen van vacatures op meerdere jobboards – ontstaat de vraag naar structuur in het verwerken van binnengekomen cv’s. Adver-Online lanceert in 2009 als antwoord HROffice Recruitment, een software systeem om grip te krijgen op het recruitmentproces. Maar HR is meer dan recruitment. Het merk HROffice wordt zo de software development tak van de organisatie. Met sinds 2015 ook de personeelsplanning applicatie HROffice Workforce management in het portfolio. In 2016 worden Recruitment en HR samengebracht met de lancering van HR Appstore. Een onafhankelijk HR-platform waar producten en diensten van diverse aanbieders samenkomen. En wij staan nog lang niet stil. Ambitie, innovatie en partnerschap staan niet voor niets hoog in het vaandel.

Wat bieden wij


Werken bij HROffice betekent snel schakelen, korte lijnen, mooie projecten, bijzondere klanten en getalenteerde, professionele, maar vooral; leuke collega’s! Bij een ambitieus, innoverend en gedreven HR-organisatie, hoort ook een passend personeelsbeleid. Zo hebben wij naast een mooi salaris, een bonusregeling, gezellige teamuitjes, dart- en (tafel)tenniscompetities, een pensioenregeling en nog veel meer.

Sollicitatieprocedure


Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Niels Broerse via 0618964672. Meer informatie over onze organisatie vindt je op www.adver-online.nl en www.hrofficeconnect.com.

Solliciteren op de functie van Customer Support Medewerker


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url