Veelgestelde vragen over HROffice Recruitment

Overzicht veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de antwoorden op alle veelgestelde vragen aan HROffice Recruitment. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen. Heeft u na het lezen van deze FAQ’s nog vragen over de software? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Gebruikersaccount

Is het verplicht om een gebruikersaccount aan te maken?

Om gebruik te kunnen maken van HROffice Recruitment heeft u een gebruikersaccount nodig. Op deze manier kunt u uw persoonlijke gegevens overzichtelijk in één systeem beheren en zijn uw gegevens enkel inzichtelijk voor uzelf.

Hoe maak ik een gebruikersaccount aan?

Op https://www.hroffice.eu/ vindt u rechtsboven de tab ‘Inloggen / Account aanmaken’. Hier kunt u in drie stappen een HROffice Recruitment gebruikersaccount aanmaken. Na bevestiging van de registratie is uw account direct actief. Om een gebruikersaccount aan te maken heeft u slechts enkele gegevens nodig: e-mailadres, wachtwoord, voor- en achternaam en bedrijfsnaam.

Hoe log ik in bij HROffice Recruitment?

Op https://www.hroffice.eu/ vindt u rechtsboven de tab ‘Inloggen / Account aanmaken’. Vul hier uw e-mailadres en wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw HROffice Recruitment account.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten van mijn gebruikersaccount. Wat nu?

Op de HROffice Recruitment inlogpagina kunt eenvoudig uw wachtwoord resetten. U komt hier via de tab ‘Inloggen / Account aanmaken’ die u rechtsboven op de pagina https://www.hroffice.eu/ vindt. Kies vervolgens de optie ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten?’ en vul uw e-mailadres in. U ontvangt direct een e-mail in uw mailbox met daarin een tijdelijk wachtwoord.

Hoe wijzig ik de gegevens van mijn gebruikersaccount?

Zodra u bent ingelogd in uw HROffice Recruitment account, vindt u rechtsboven een link naar het  gebruikersprofiel. U kunt hier ‘Mijn profiel’ en ‘Mijn bedrijfsprofiel’ te allen tijden aanpassen.

Algemeen

Welke talen worden door de software ondersteund?

HROffice Recruitment is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, en Spaans.

Voor welke branches is HROffice Recruitment geschikt?

De recruitmentsysteem van HROffice wordt gebruikt door klanten in uiteenlopende sectoren als retail, zorg en onderwijs.

Zijn kandidaatgegevens en andere data van beveiliging voorzien?

Met de volgende certificaten zorgt HROffice Recruitment ervoor dat de recruitment software op een zeer hoog beveiligingsniveau blijft:

 1. SSL
 2. OWASP Top 10
 3. Previder
 4. Thuiswinkel zakelijk
Wat kan ik met het HROffice Recruitment dashboard?

Het HROffice Recruitment dashboard geeft u overzicht van alle openstaande vacatures, bijhorende sollicitanten en de fase van het proces waarin zij verkeren. U kunt uw persoonlijke dashboard naar wens inrichten met onder andere quicklinks, rapportages en openstaande taken.

In welke Internet browers kan ik HROffice Recruitment gebruiken?

De software werkt in de volgende Internet browsers: Microsoft Internet Explorer, Firefox, Chrome en Apple Safari.

Welke support biedt HROffice Recruitment bij vragen?

Wij ondersteunen u bij vragen op één van de volgende manieren:

 • Onze customer support afdeling staat tijdens kantoortijden tot uw beschikking per e-mail op support@hroffice.eu of telefonisch op 023 – 55 30 359.
 • Via de HROffice kennisbank (Zendesk ticketsysteem) heeft u 24/7 de mogelijkheid om een supportaanvraag in te dienen.

Modules

Kan HROffice Recruitment op maat ingericht worden?

HROffice Recruitment is een modulair recruitmentsysteem. Dit betekent dat u de basis-applicatie volledig naar wens kunt uitbreiden met verschillende modules.

Waar vind ik het totale overzicht aan HROffice Recruitment modules?

Op de pagina features vind u het uitgebreide module aanbod.

Beschikt de software over koppelingen met andere systemen?

HROffice Recruitment biedt diverse koppelingen en/of integraties met software systemen van partners. Voor een compleet overzicht verwijzen wij u graag naar de pagina Partners.

Wat kunt u met single sign-on?

Maakt u gebruik van partnerintegraties? Dan hoeft u met behulp van single sign-on slechts één keer in te loggen in HROffice Recruitment, waarna u automatisch toegang heeft tot het account van één van onze partners. U hoeft zo nooit meer verschillende wachtwoorden en gebruikersnamen te onthouden of in te voeren.

Ik heb een suggestie voor een product. Hoe laat ik dat weten?

HROffice Recruitment integreert graag producten van nieuwe partners. U kunt hiervoor contact opnemen met Jeen Westra, Business Manager HROffice, via +31(0)23 – 55 303 59 of jeen@hroffice.eu.

Aankoopproces

Kan ik de prijzen van de HROffice Recruitment modules inzien, voordat ik deze aanschaf?
Hoe snel na aankoop is een module actief?

Om een module te kunnen kopen heeft u een gebruikersaccount van de HR Appstore nodig. Zodra u zich heeft geregistreerd, kunt u de gewenste module selecteren en afrekenen. Na het afronden van uw betaling is de module direct actief.
Let op! Een combinatie van modules voor een maatwerk recruitmentoplossing kan invloed hebben op het uiteindelijke totaalbedrag.

Gotomyjob.com

Wat is Gotomyjob.com?

Gotomyjob.com is een online oplossing die toegang geeft tot meer dan 300 digitale adverteermogelijkheden voor recruitment. Het e-recruitment platform brengt de beste recruitmentkanalen in kaart zodat zelf een beslissing gemaakt kan worden over de in te zetten media. Gotomyjob.com helpt met campagnesuggesties de meest relevante te selecteren om voor elke type vacature op een slimme, snelle en efficiënte manier zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken. Daarbij wordt direct een voorspelling getoond van het succes van de vacatureplaatsing. Denk aan het verwacht aantal views, clicks, kandidaten en interviews.

Voor wie is Gotomyjob.com bedoeld?

Gotomyjob.com faciliteert 2 typen recruiters. De recruiter die graag advies ontvangt over waar de doelgroep zich bevindt en welke kanalen succesvol zijn voor de vacature. Deze groep wordt geholpen door middel van campagnesuggeties en filtermogelijkheden. Maar er zijn ook recruiters die deze kennis zelf hebben. Deze ‘eigenwijze recruiter’ plaatst met enige regelmaat vacatures en kan dit, door gebruik te maken van het platform, zelf blijven doen en toch profiteren van tijds- en kostenbesparing.

Wat zijn de voordelen van Gotomyjob.com?

Gotomyjob.com vereenvoudigd en automatiseerd het proces om vacatures te verspreiden op de meest relevante mediakanalen. Daarnaast profiteren organisaties van de volgende voordelen:

 • Zichtbaarheid van vacature(s) vergroten en verbeteren om kwalitatieve kandidaten te vinden.
 • Profiteren van inkoopvoordeel én extra korting bij selectie van drie of meer kanalen.
 • Geen tijd kwijt zijn aan prijsonderhandelingen en het afsluiten van afzonderlijke contracten.
 • Snellere, betere en datadriven recruitment beslissingen maken met behulp van suggesties & voorspellingen.
 • Organisaties genieten van gemak, doordat de vacatureplaatsing geheel uit handen wordt genomen.
 • Inzicht verkrijgen in de mogelijkheidheden van recruitment marketing. Van vacaturesites, communities en niche websites tot aan social media kanalen en Google producten. Allemaal te vinden binnen één platform.
Wat maakt Gotomyjob.com innovatief?

Gotomyjob.com is gebaseerd op 15 jaar kennis & ervaring, performance data uit 100.000+ recruitment en social media campagnes. Dit databestand wordt nog verder uitgebreid met omvangrijke website traffic data van het digital market intelligence platform SimilarWeb. Machine learning algoritmes verwerken deze data vervolgens tot waardevolle informatie. Zo kunnen wij stellen dat minimaal 80% van eerder uitgevoerde campagnes aantoont dat voor een soortgelijke functie onze voorspelling wordt behaald.

Wat maakt Gotomyjob.com onderscheidend van andere e-recruitment platforms?
 • Gotomyjob.com is een onafhankelijk platform. Een suggestie of de sortering van een mediakanaal wordt niet beïnvloed door een overeenkomst, maar is gebasseerd op de relevantie voor een vacature.
 • Iedereen heeft vrij toegang tot ruim 300 digitale adverteermogelijkheden voor recruitment, zodat een wervingscampagne zonder account samengesteld kan worden.
 • Organisaties kunnen kiezen voor een gesloten whitelabel (indien gewenst multilingual) omgeving, waarin eigen prijsafspraken zichtbaar zijn.
Hoe werkt Gotomyjob.com?

Recruitment marketing is de meest effectieve manier om zichtbaarheid voor een vacature te krijgen en het aantal sollicitaties te verhogen. Met dit als uitgangspunt is Adver-Online als full-service mediabureau opgericht voor persoonlijk en op maat gemaakt campagne-advies. Met het e-recruitment platform Gotomyjob.com heeft Adver-Online haar dienstverlening ook digitaal beschikaar gesteld. Zo krijgen organisaties de gelegenheid om volledig geautomatiseerd de perfecte wervingscampagne samen te stellen die past bij de doelstellingen en budget. Zij kunnen kiezen uit:

 • Do-it-yourself – zoek en selecteer gewenste mediakanalen.
 • Mediakanalen filteren op functiecategorie, opleidingsniveau en/of provincie.
 • Op basis van functietitel, functiecategorie, opleidingsniveau en provincie een campagnesuggestie ontvangen.
 • Vrijblijvend een onafhankelijk advies aanvragen.

Gotomyjob.com ontzorgd organisaties door de vacatureplaatsing volledig uit handen te nemen en biedt daarbij tijd- en kostenbesparing.

Wat is kunstmatige intelligentie?

Het is de wetenschap en de techniek om intelligente computertechnologie te maken. Om onze campagne suggesties te verbeteren, maken wij gebruik van Kunstmatige Intelligentie. Omdat de technologie weet welke mediakanalen het best werken (niet voorgeschreven door menselijk denken), kan deze data niet alleen voor deze campagne worden gebruik maar verbetert ook toekomstige campagnes.

Wat is Recruitment Marketing?

Recruiting Marketing past online marketing technieken toe om data-driven, dynamische en intelligente wervingscampagnes te creëren om het beste talent te bereiken en aan te trekken.

Heb ik een account nodig om een campagne te starten?

U kunt zonder een account een campagne suggestie ontvangen en een wervingscampagne starten.

Welke betaalmethodes ondersteunt Gotomyjob.com?

In Gotomyjob.com kunt u op verschillende manieren betalen:

 • Creditcard (Mastercard, Visa)
 • iDEAL
 • Op rekening

Een betaling per credicard of iDeal verloopt via een HR Appstore account. U verlaat in dit geval de Gotomyjob.com omgeving om de betaling in de HR Appstore te voltooien.

Er worden geen extra kosten berekend voor betaling op factuur. U ontvangt de factuur op het door u opgegeven e-mailadres. factuur. Wij voeren automatisch een solvabiliteitscontrole uit.

Wat is het betalingstermijn voor een betaling per factuur?

Per ontvangen factuur heeft u 14 dagen om deze te voldoen.

Welke valuta's ondersteunt Gotomyjob.com?

Vooralsnog kunt u alleen in euro betalen.

Is Gotomyjob.com verkrijgbaar als white label omgeving?

Ja, Gotomyjob.com is beschikbaar in een white-label omgeving. Deze kan worden ingericht naar uw wensen, in de look & feel van de organisatie en met eigen prijsafspraken. Bent u ook geïnteresseerd in een white-label Gotomyjob.com voor uw organisatie? Neem contact op met Jeen Westra, Business Manager HROffice, op +31(0)23 – 55 303 59 of jeen@hroffice.nl.

Zit uw vraag er niet tussen? Wij helpen u graag verder!

Share This