Rapportage

HROffice Workforce Management (HROffice WFM) verzamelt alle gewerkte uren en stelt gedetailleerde rapportages op, zodat er inzicht ontstaat voor de planners, managers en leveranciers. Er kunnen voor diverse categorieën rapportages opgesteld worden. Bovendien kunnen alle rapportages geëxporteerd worden vanuit HROffice WFM.

Overzichtelijk dashboard

Via het dashboard heeft u direct zicht op de nog uit te voeren taken, zodat u meteen weet waar u actie moet ondernemen. Daarnaast ziet u overzichtelijk het aantal plaatsingen van zowel vaste medewerkers als flexkrachten. Zodra er veranderingen hebben plaatsgevonden in de planningstool worden deze weergegeven in het releaseoverzicht. Verder heeft u via het dashboard zicht op de gerealiseerde uren in de afgelopen weken, waardoor er steeds efficiënter gepland kan worden.

Beoordelen van vaardigheden medewerkers

Teamleiders kunnen met de planningssoftware van HROffice Workforce Management de medewerkers beoordelen, waardoor inzicht in de kwaliteiten van medewerkers en talent in de totale pool wordt verkregen. Zo kunnen planners de meeste geschikte medewerkers inzetten op de juiste diensten.

Ontdek ook de andere HROffice Workforce Management features

Benieuwd wat Workforce Management voor uw organisatie kan betekenen?

Share This