Tijdsregistratie

Wilt u ook graag automatisch werktijden laten registreren? Of maakt u al gebruik van eigen tijdregistratieklokken, maar wilt u deze graag koppelen aan een personeelsplanning tool? HROffice Workforce Management (HROffice WFM) biedt ook hierin uitkomst.

Planning koppelen aan tijdregistratieklokken

Onze workforce management applicatie is te koppelen aan eigen tijdregistratieklokken. Ook kunnen wij organisaties voorzien van tijdregistratieklokken met vingerscan of druppel. In- en uit kloktijden worden dan doorgezet naar de planning software, zodat uren automatisch geregistreerd worden. Er wordt hierbij ook meteen rekening gehouden met pauze en toeslag berekening.

Door te koppelen met tijdregistratieklokken wordt de urenverwerking nog eenvoudiger. U heeft niet alleen een overzicht van de geplande tijden, maar krijgt ook zicht en grip op de geklokte tijden. Verder kunt u real-time inzien welke vaste medewerkers of flexkrachten aan het werk zijn.

Planning koppelen aan toegangssysteem

Een koppeling tussen een toegangscontrolesysteem en de planning applicatie behoort ook tot de mogelijkheden met HROffice WFM. Zo heeft u een optimale controle over wie, wanneer toegang heeft tot uw bedrijfsterrein, bedrijfspand of distributiecentrum. Ook hebben alleen personen toegang tot uw bedrijfsterrein die zijn geautoriseerd en ingeroosterd in de planning software van HROffice WFM.

Voordelen van tijdsregistratieklokken

;

Bespaar geld

Gewerkte uren worden op de minuut geregistreerd en medewerkers krijgen op de minuut uitbetaald. Ook worden pauzetijden automatisch geregistreerd.

;

Altijd en overal online toegankelijk

Op elk gewenst moment inzicht op de uren en alle data.  

;

Efficiënter administratieproces

Handmatig werk behoort tot het verleden, doordat een tijdsregistratiesysteem alle uren automatisch registreert. Dit bespaart veel tijd en verkleint de kans op fouten.

;

Controlemiddel

Snel zicht op de aanwezigheid van medewerkers in het bedrijfspand en/of distributiecentrum of te laatkomers.

Ontdek ook de andere HROffice Workforce Management features

Benieuwd wat Workforce Management voor uw organisatie kan betekenen?

Share This