Urenregistratie

Houdt u gewerkte uren nog bij in een Excel bestand? Dit is verleden tijd met HROffice Workforce Management, ook wel HROffice WFM. Met de urenregistratie tool kunt u gewerkte uren registreren, fiatteren en inzichtelijk maken via rapportages. Daarnaast kan er op basis van een CAO automatisch overuren of toeslagen worden berekend. Ook is er de mogelijkheid om uw planning te koppelen aan tijdregistratieklokken. Dit scheelt tijd en voorkomt kostbare fouten.

Eenvoudig uren registreren en fiatteren met HROffice WFM

Nadat een planning is gerealiseerd met behulp van de planning software, kunnen fiatteerders ook eenvoudig de geregistreerde uren bijhouden in HROffice WFM. De geplande uren en gewerkte uren hoeven natuurlijk niet met elkaar overeen te komen. Er kunnen verschillen plaatsvinden tussen beiden, doordat vaste medewerkers en/of flexkrachten plots ziek zijn, niet zijn komen opdagen of te laat komen.

In een overzichtelijk scherm worden uren goedgekeurd of eventueel gewerkte tijden per medewerker of ploeg aangepast. Maakt uw organisatie gebruik van tijdsregistratieklokken? Dan worden de geplande werktijden en de daadwerkelijke “klokmomenten” over elkaar heen gelegd. Als de geplande werktijden dan overeenkomen met de daadwerkelijke “klokmomenten”, worden de tijden automatisch goedgekeurd. Er kan zodoende een efficiencyslag gemaakt worden wat tijdswinst oplevert.

Gemakkelijk te combineren met wettelijke bepalingen

Bij de registratie van de uren worden speciale toeslagen automatisch meegenomen. Ook kan er na het fiatteren van de werktijden rekening worden gehouden met specifieke CAO regels en/of verlofregelingen, zodat de juiste vertaalslag wordt gemaakt naar urensoorten. Vervolgens worden alle werkurenbriefjes gegenereerd, die automatisch verwerkt worden in het salarissysteem. De urenbriefjes kunnen worden opgebouwd aan de hand van de SETU HR-XML-standaard, maar ook andere export types behoren tot de mogelijkheden.

Voordelen van urenregistratie

;

Exacte urenregistratie

;

Een perfect overzicht van de gewerkte uren

;

Houd rekening met wettelijke bepalingen

;

Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Ontdek ook de andere HROffice Workforce Management features

Benieuwd wat Workforce Management voor uw organisatie kan betekenen?

Share This