• slide
  • slide
  • slide

Recruitment in de zorg sector


Werf het zorgtalent waar jij naar op zoek bent.


Meer informatie


Succesvol werven in de zorg.


In de zorgbranche is het lastig om goed personeel te werven. Er is veel vraag naar goede zorgprofessionals en vaak staan er in een zorginstelling meerdere vacatures open. Het personeel is nodig op verschillende afdelingen en moet over verschillende vaardigheden en capaciteiten moet beschikken. Dat maakt het werven in de zorg een pittige klus en maakt het dat het recruitmentproces ingewikkeld en onoverzichtelijk kan worden.

HROffice kan je zowel op wervingsniveau als selectieniveau bijstaan tijdens het recruitmentproces.


zorgpersoneel wervenWervingscampagnes


Het werven van echte zorgtalenten begint bij een effectieve wervingscampagne. HROffice zorgt ervoor dat jouw vacature zo goed mogelijk ingestoken is, uitgezet wordt bij de juiste doelgroep, verspreid wordt op de sociale media kanalen en jobboards waar je doelgroep zich het meest bevindt en continu geoptimaliseerd wordt voor het beste resultaat.

Wil je meer weten over hoe wij dat doen?

Recruitment software


Ook het proces na je wervingscampagne is belangrijk bij het werven van zorgwerknemers. Om dit proces te versnellen en te vergemakkelijken hebben wij een slim ATS-systeem ontwikkeld. Daarmee heb je het gehele recruitmentproces overzichtelijk op één dashboard. Ook is het ATS-systeem uitbreidbaar met verschillende modules om helemaal op maat te maken voor jouw zorginstelling

Meer weten over onze recruitmentsoftware?