Planning


Plan efficiënt en gemakkelijk al uw personeel in met de HROffice Workforce Management


Informatie aanvragen

Efficiënte urenverwerking


Planning is een feature binnen HROffice Workforce Management die het mogelijk maakt om efficiënt een personeelsplanning te maken. Dit kan bijvoorbeeld met het autoplan, het beschikbaarheidsoverzicht en de capaciteitsplanning.

Up-to-date planning


Medewerkers kunnen gemakkelijk en snel hun beschikbaarheid aangeven. Via het roosteroverzicht zie je als planner meteen welke medewerker op een bepaalde (periode van een) dag kan werken of wie er juist niet beschikbaar is.

Wet- en regelgeving proof


Onze personeel planningstool is te koppelen aan een CAO en/of op maat gemaakte arbeidsovereenkomsten. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken of de planning aan de wet- en regelgeving voldoet. Ook is onze tool geheel GDPR proof.

De planmogelijkheden met HROffice Workforce ManagementCreëer overzicht met het planscherm & autoplan


Eenvoudig overzicht hebben van de geplaatste medewerkers, dat kan door het planscherm in HROffice Workforce Management. In het planscherm is het mogelijk om verschillende vacatures in te voeren en vaardigheden toe te kennen. Herhaaldelijke diensten kunnen makkelijk worden gepland in het roosteroverzicht met autoplan. Er kunnen hierbij zowel vacature filters (o.a. ploeg, dagen, vaardigheden) als medewerker filters (o.a. leverancier, vaardigheden, dienstverband) worden aangebracht. Hierdoor heb jij de controle over de gehele planning.


Snel de beschikbaarheid en capaciteiten van jouw medewerkers in beeld


Door onze beschikbaarheidsoverzicht en capaciteitsplanning kan je op het juiste moment de geschikte personen in huis hebben. Via het roosteroverzicht zie je als planner meteen welke medewerker op een bepaalde (periode van een) dag kan werken of wie er juist niet beschikbaar is. Met de capaciteitsplanning wordt er een structuur opgebouwd waarbij in één oogopslag te zien is of er in de toekomstige planning over- of onderbezetting plaatsvindt als je niets onderneemt. Jij zet eenvoudig en foutloos de beste planning op papier met HROffice Workforce Management.


Speciaal overzicht voor medewerkers


Zodra de personeelsplanning is opgesteld, worden medewerkers op de hoogte gesteld van hun werkroosters via SMS of app. Medewerkers en flexkrachten kunnen op deze manier gemakkelijk worden geattendeerd op nieuwe ontwikkelingen omtrent de planning. In een overzichtelijk medewerkersoverzicht keuren medewerkers en flexkrachten hun werkroosters goed of af, geven verlof of ziekte door en kunnen zij werkurenbriefjes eenvoudig inzien via de webportal of de app. HROffice Workforce Management zorgt ook voor inzicht bij jouw medewerkers.

Eenvoudig flex én vast personeel in één systeem managen en roosteren.HROffice Workforce Management is voor ons écht de helpende hand bij het maken van onze planningen. Personeel plannen is nog nooit zo makkelijk geweest. H&M
De voordelen van personeel plannen met HROffice Workforce Management


Planning

Gemiddelde tijdwinst van 40% tot 50%

Onze personeel planningstool zorgt ervoor dat jij gemiddeld 40% tot 50% aan tijd kan besparen. Dit maken wij mogelijk door een up-to-date planning, gekoppelde tijdregistratieklokken en een correcte urenregistratie. De tool is een gebruiksvriendelijke SaaS oplossing waardoor iedere werknemer gemakkelijk met het systeem kan werken. Verder zijn er verschillende integratiemogelijkheden. Voorbeelden hiervan is een koppeling met tijdsregistratie klokken, ERP systemen, toegangscontrolesystemen, HROffice Recruitment, HROffice Contracts, diverse verloning- en personeelssystemen en de HR Appstore Hierdoor maken wij het mogelijk om voor jou de beste oplossing te bieden!


Begin vandaag met HROffice Workforce Management


Ontdek zelf direct de voordelen van plannen met HROffice Workforce Management

Informatie aanvragen