HROffice Recruitment


HROffice, tweevoudig winnaar van de Werf& Awards.
Heb jij al het beste Applicant Tracking Systeem (ATS) getest?
Bespaar tijd en energie en excelleer in je werk met het ATS van HROffice.


Meer informatie

Het totale recruitmentproces op orde


Het gehele recruitmentproces is direct transparant, onder controle en nog belangrijker: beheersbaar. Dit zorgt voor een significante kostenbesparing voor zowel de recruiter als de organisatie zelf.

Gratis proefaccount

Optimale Candidate Experience


De eerste kennismaking met jouw organisatie moet goed zijn. Met een transparant proces en een optimale candidate experience straalt jouw organisatie vertrouwen uit naar potentieel nieuwe medewerkers.

Gratis proefaccount

Zeer gemakkelijk door iedereen te gebruiken


Het ATS systeem van HROffice is zeer gemakkelijk in gebruik. Zonder ingewikkelde en kostbare implementaties en trainingen kan je als recruiter meteen aan de slag en heb je dus direct voordeel!

Gratis proefaccount

Jouw voordelen als recruiter


HROffice Recruitment Software

Totale controle met jouw recruitment dashboard


Via een aanpasbaar dashboard heb je een overzicht van alle openstaande vacatures, bijhorende sollicitanten en de fase van het proces waarin zij verkeren. Dit zorgt voor een directe tijdwinst en efficiëntieslag.

Gratis proefaccount

Award Winning Recruitment


Elk jaar valt het ATS Systeem HROffice Recruitment weer in de prijzen met haar recruitment software en bijbehorende klantresultaten. Met HROffice Recruitment ben je als recruiter verzekerd van de allerbeste software.

Gratis proefaccount
Vanaf dag 1 voordeel met HROffice

Vanaf dag 1 voordeel


Het ATS Systeem HROffice recruitment heeft onder andere haar populariteit te danken aan het feit dat elke organisatie direct ermee aan de slag kan. Geen ingewikkelde implementaties, koppelingen of wachttijden. Vanaf dag 1 ervaar je direct de voordelen van het HROffice Recruitment ATS systeem.

Gratis proefaccount

HROffice Insights


Krijg volledige inzicht in je data met HROffice Insights. HROffice Insights biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden die jou als recruiter inzage en grip geven op de prestaties van je vacatures en eventuele campagnes. De rapportagemogelijkheden van HROffice Recruitment zorgt ervoor dat je als recruiter niet achter de feiten aan loopt.Jouw data is veilig bij ons


HROffice handhaaft de hoogste veiligheidseisen voor de data van onze klanten. Onze datacenter voldoet aan de strengste eisen binnen de EU. Buiten dat jouw data veilig bij ons is, staat HROffice voor een 99,99% continuïteit van onze HROffice Recruitment Applicatie. Geen onverwachte verrassingen en altijd beschikbaar.

Gratis proefaccount

Recruitment Nederland bouwt op HROffice RecruitmentAls wij HROffice Recruitment niet hadden dan hebben we zeker 1,5 fte extra nodig”. Slachtofferhulp werkt sinds 2008 met het ATS van HROffice en haar recruitment is vanaf dat moment beter beheersbaar. Het verloop van projecten is beter te monitoren en er zijn geen verborgen kosten meer.Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland logoDe voordelen van een ATS Systeem


HROffice Recruitment ATS

Recruitment wordt een steeds belangrijker onderdeel c.q. bedrijfsproces van hedendaagse bedrijven. Zowel bij bestaande ondernemingen als snel groeiende organisaties is het belang van recruitment zeer groot. Primair omdat een high performance organisatie afhankelijk is van zijn mensen en dus talent. Om talent aan te trekken en binnen te houden is het noodzakelijk dat recruitment en de bijbehorende processen op orde zijn. Met applicant tracking en dus een applicant tracking systeem (ATS) zoals HROffice kunt u deze processen stroomlijnen. Het automatiseren van vacatures, sollicitaties en de afhandeling staan hierin centraal. Dit zorgt voor een optimaal proces, de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken.

Gratis uitproberen


Vragen of wil je maatwerkadvies?

Contact opnemen

Begin vandaag met HROffice Recruitment


Ontdek zelf direct de voordelen van het ATS Systeem van HROffice Recruitment

Gratis proefaccount