HROffice Recruitment


HROffice, tweevoudig winnaar van de Werf& Awards.
Heb jij al het beste Applicant Tracking Systeem (ATS) getest?
Bespaar tijd en energie en excelleer in je werk met het ATS van HROffice.


Meer informatie

Het totale recruitmentproces op orde


Het gehele recruitmentproces is direct transparant, onder controle en nog belangrijker: beheersbaar. Dit zorgt voor een significante kostenbesparing voor zowel de recruiter als de organisatie zelf.

Optimale Candidate Experience


De eerste kennismaking met jouw organisatie moet goed zijn. Met een transparant proces en een optimale candidate experience straalt jouw organisatie vertrouwen uit naar potentieel nieuwe medewerkers.

Zeer gemakkelijk door iedereen te gebruiken


Het ATS systeem van HROffice is zeer gemakkelijk in gebruik. Zonder ingewikkelde en kostbare implementaties en trainingen kan je als recruiter meteen aan de slag en heb je dus direct voordeel!


Jouw voordelen als recruiter


HROffice Recruitment Software

Totale controle met jouw recruitment dashboard


Via een aanpasbaar dashboard heb je een overzicht van alle openstaande vacatures, bijhorende sollicitanten en de fase van het proces waarin zij verkeren. Dit zorgt voor een directe tijdwinst en efficiëntieslag.


Award Winning Recruitment


Elk jaar valt het ATS Systeem HROffice Recruitment weer in de prijzen met haar recruitment software en bijbehorende klantresultaten. Met HROffice Recruitment ben je als recruiter verzekerd van de allerbeste software.

Vanaf dag 1 voordeel met HROffice

Vanaf dag 1 voordeel


Het ATS Systeem HROffice recruitment heeft onder andere haar populariteit te danken aan het feit dat elke organisatie direct ermee aan de slag kan. Geen ingewikkelde implementaties, koppelingen of wachttijden. Vanaf dag 1 ervaar je direct de voordelen van het HROffice Recruitment ATS systeem.


HROffice Insights


Krijg volledige inzicht in je data met HROffice Insights. HROffice Insights biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden die jou als recruiter inzage en grip geven op de prestaties van je vacatures en eventuele campagnes. De rapportagemogelijkheden van HROffice Recruitment zorgt ervoor dat je als recruiter niet achter de feiten aan loopt.Jouw data is veilig bij ons


HROffice handhaaft de hoogste veiligheidseisen voor de data van onze klanten. Onze datacenter voldoet aan de strengste eisen binnen de EU. Buiten dat jouw data veilig bij ons is, staat HROffice voor een 99,99% continuïteit van onze HROffice Recruitment Applicatie. Geen onverwachte verrassingen en altijd beschikbaar.


Deze bedrijven werken al met HROffice RecruitmentVerdubbeling aantal sollicitaties


“Onze winkels groeien snel en onze teams worden steeds groter. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. We krijgen ruim duizend sollicitaties per week binnen en het is aan de supermarktmanagers daar de juiste kandidaten uit te selecteren.
We zijn voornamelijk op zoek naar hulpkrachten. Dit zijn vooral jonge mensen die via hun mobiel solliciteren. Daarom wilden we een ATS-systeem en werken-bij-website waarbij mensen gemakkelijk kunnen solliciteren bij Deen. En dat hebben we gevonden bij HROffice.” Gert-Jan de Geus, personeelsadviseur


Werving en selectie? Doe het zelf, doe het met de juiste recruitmenttechnologie


Bij een doe-het-zelf-keten met 118 eigen winkels, 3.600 medewerkers en 1.200 vacatures per jaar verwacht je een goed georganiseerd werving- en selectiebeleid. Praxis heeft dat ook. Het beleid wordt alleen niet door een recruiter tot uitvoering gebracht. Alle winkelmanagers regelen zelf de vacature-invulling, vanaf de werving tot en met de aanstelling.


Video-powered recruitment


Met behulp van een veelzijdig ATS en geautomatiseerde videointerviews is Hunkemöller erin geslaagd zijn wervings en selectiestrategie ‘Hire for attitude/train for skills’ met succes uit te voeren, waardoor het bedrijf een meer volledige eerste indruk van de kandidaten krijgt en betere medewerkers aanneemt. Het wervingsproces is hierdoor vereenvoudigd en een verlengstuk van het aantrekkelijke merk geworden.
De voordelen van een ATS Systeem


HROffice Recruitment ATS

Recruitment wordt een steeds belangrijker onderdeel c.q. bedrijfsproces van hedendaagse bedrijven. Zowel bij bestaande ondernemingen als snel groeiende organisaties is het belang van recruitment zeer groot. Primair omdat een high performance organisatie afhankelijk is van zijn mensen en dus talent. Om talent aan te trekken en binnen te houden is het noodzakelijk dat recruitment en de bijbehorende processen op orde zijn. Met applicant tracking en dus een applicant tracking systeem (ATS) zoals HROffice kunt u deze processen stroomlijnen. Het automatiseren van vacatures, sollicitaties en de afhandeling staan hierin centraal. Dit zorgt voor een optimaal proces, de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken.


Begin vandaag met HROffice Recruitment


Ontdek zelf direct de voordelen van het ATS Systeem van HROffice Recruitment