Werken-bij-Website


Trek toptalent aan met een werken-bij-website.


Meer informatie

Jouw employer brand is alles


Het merk van je bedrijf, jouw employer brand, is heilig en wij snappen dat. Een werken-bij-website draagt bij aan een belangrijk stuk employer branding. Hierdoor trek jij kandidaten aan die perfect bij jouw merk passen.

Meer informatie

Succes begint aan de poort


De juiste uitstraling maakt jou aantrekkelijk als werkgever én zorgt ervoor dat beste kandidaten worden aangetrokken. Het is de basis van het succes van elke high performance organisatie.

Meer informatie

Job marketing made easy


Het gehele recruitmentproces beter en efficiënter laten verlopen, daar zorgen wij voor. Na het opzetten van de juiste basis zullen jouw organisatie en de vacatures zichzelf verkopen. Zoals het hoort, vinden wij bij HROffice!

Meer informatie

Jouw voordelen als recruiter


Werken-bij-MS mode

Alles met het gemak van een enkele klik


Buiten de grote en duidelijke voordelen als organisatie, is het uiteraard net zo belangrijk dat een werken-bij-website overzichtelijk en beheersbaar is. Onze werken-bij-websites zijn makkelijk in gebruik en met enkele klikken kan er iets aangepast of gepubliceerd worden. De uitstraling van het bedrijf met een werken-bij-website komt dus niet alleen beter over bij nieuwe kandidaten, maar de werken-bij-site levert ook nog significant veel tijdbesparing op.

Meer info
HROffice ATS Systeem

Gemakkelijk alle vacatures beheren


Met de werken-bij-website is het makkelijk om vacatures te publiceren en aan te passen. Ook kan de werken-bij-website makkelijk gekoppeld worden aan een Applicant Tracking Systeem (ATS), zoals HROffice Recruitment. Zo kunnen alle sollicitaties automatisch verwerkt worden. Dit zorgt voor een efficiëncyslag en prettige ervaring voor de kandidaat voor, tijdens én na de sollicitatie.

Meer info
Werken-bij-wurth

Transparantie voor de recruiter én de kandidaten


Transparantie in de breedste zin van het woord is zeer belangrijk in het recruitmentproces. Met de werken-bij-website zijn de vacatures goed vindbaar, te doorzoeken en bouwt de recruiter data op, om nauwkeurig het succes van elke wervingscampagne te meten. Gekoppeld met een ATS systeem, zoals HROffice Recruitment, draagt de werven-bij-website optimaal bij aan transparantie en verwachtingsmanagement van de kandidaten.

Gratis demo

Deze bedrijven hebben al een HROffice werken-bij-sitePurdey


"HROffice heeft voor ons een werken-bij website gemaakt die er super uit ziet! Met een professionele en frisse Purdey look&feel. Ook zijn wij onder de indruk van de techniek van HROffice Recruitment. Het is een efficiënte en professionele manier om met onze grote volumes kandidaten om te kunnen gaan. Dit brengt ons echt verder. Daarbij is de start van onze recruitment in combinatie met recruitment marketing veelbelovend. Heel veel dank voor deze super HR ontwikkeling!"Blij met een overzichtelijk dashboard

MS Mode logo

Burger King logo

Holland Casino logo

DPD logo

Volkers Wessels Logo

ATAG logo

De voordelen van een werken-bij-website


Werken bij Enver

Employer branding. Check.

Onze werken-bij-website stelt je als recruiter en organisatie in staat om nog gemakkelijker en gerichter betere kandidaten aan te trekken. Daarnaast draagt de werken-bij-website bij aan een beter en efficiënter recruitmentproces.

Met de werken-bij-website zorg je verder niet alleen voor een beheersbaarder en schaalbaarder recruitmentproces, maar bewaak je vooral ook de uitstraling en cultuur van je organisatie. Door het eenduidig naar buiten treden kom je als werkgever en merk sterk en consistent over en vergroot je de kansen op het vinden van kandidaten die bij je organisatie passen.

Meer info


Vragen of wil je maatwerkadvies?

Contact opnemen

Ook recruiten op topniveau?


Ontdek zelf direct de voordelen van de werken-bij-website van HROffice.

Meer informatie