Workforce Management

Dé alles-in-één oplossing voor effectieve personeelsplanning

Home » Workforce Management

Krijg grip op uw volledige personeelsplanning met HROffice Workforce Management

HROffice Workforce Management, ook wel HROffice WFM, kan als geen ander vast én flex correct en efficiënt inplannen en afhandelen. HROffice Workforce Management plant, helpt met tijdregistratie, berekent de gewerkte (over)uren en voorziet in de verloning van uw medewerkers en flexkrachten. Dankzij onze plantool kunt u vast én flex in één systeem online managen en plannen. Bespaar tijd en kosten en krijg meer inzicht op uw organisatie.

Krijg grip op uw volledige personeelsplanning met HROffice Workforce Management

Door jarenlange ervaring met het verwerken van uren weet HROffice Workforce Management (WFM) als geen ander vast én flex correct en efficiënt in te plannen en af te handelen. HROffice Workforce Management plant, helpt met tijdregistratie, berekent de gewerkte (over)uren en voorziet in de verloning van uw medewerkers en flexkrachten. Dankzij onze planning tool kunt u vast én flex in één systeem online managen en plannen. Bespaar tijd en kosten en krijg meer inzicht op uw organisatie.

HROffice Workforce Management ondersteunt het planningsproces en vergroot de efficiency

Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke en flexibele planning applicatie, als u ondersteuning zoekt bij het planningsproces en de volgende wensen en behoeften wilt vervullen:

Wet- en regelgevingproof

 • Volgens de arbeidstijdenwet plannen

 • Een ingerichte CAO-module die een juiste vertaalslag verzorgt naar urensoorten

Plannen van vast én flex

 • Met één systeem inzicht krijgen op de beschikbaarheid van vast- en flex personeel
 • Bij (adhoc) aanpassingen in planning direct kunnen communiceren naar medewerkers
 • Over- en onderbezetting voorkomen
 • De optie om automatisch te plannen en/of planning te kopiëren

Efficiënte urenverwerking

 • Snelle en simpele administratieve afhandeling van uren
 • De mogelijkheid om uren te exporteren naar diverse verloningssytemen
 • Talloze integratiemogelijkheden. Koppelingen mogelijk met tijdsregistratie klokken, ERP systemen, toegangscontrolesystemen, HROffice Recruitment, HROffice Contracts en de HR Appstore.

Overzichtelijke verlof- en verzuimregistratie

 • Met één systeem zicht hebben op ziekte, verlof, vakantie, afwezigheid, aanwezigheid, min.-/max.- en overuren
 • Een proces waarbij medewerker verlof aanvraagt en leidinggevende een aanvraag goedkeurt
 • Rekening houden met diverse verlofregelingen

Inzicht in beschikbaarheid en vaardigheden van personeel

 • Zicht hebben op de competenties van het personeel

 • Planning op basis van beschikbaarheid, vaardigheid en locatie

 • Medewerkers beoordelen

Overal en altijd inzicht hebben in een planningstool

 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijke SaaS oplossing
 • Personeelsplanning software waar zowel planners, teamleiders, medewerkers als uitzendbureaus actieve deelnemers zijn
 • Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Ontdek de verschillende HROffice Workforce Management features

HROffice Workforce Management bestaat uit verschillende features:
planning, urenregistratie, tijdsregistratie, verloning en rapportage.

Kies zelf de WFM features die passen binnen uw organisatie, zodat u een op maat gemaakte oplossing creëert voor uw organisatie.

HROffice Workforce Management biedt uitkomst voor verschillende partijen

Medewerkers

HROffice WFM faciliteert zowel uw vaste medewerkers als flexkrachten optimaal. Beschikbaarheid opgeven, roosters ontvangen en bevestigen, en heldere signalen bij wijzigingen. Naast basisgegevens die gebruikt worden om met de (flex)krachten te communiceren, wordt er ook ook informatie over vaardigheden, diploma’s, contracten en vakantiedagen bewaart en gebruikt in de applicatie voor optimale ondersteuning.

Managers

Als manager wilt u graag inzicht hebben in alle bedrijfsgegevens, medewerker- en flexkrachtenpools en rapportages. HROffice WFM voorziet u van al deze informatie. Zo kunt u als manager signaleren en bijsturen wanneer u dit nodig vindt.

Planners/Teamleiders

Planners of teamleiders zien in de applicatie de beschikbaarheid, vaardigheden en het niveau van uw medewerkers en flexkrachten om zo tot de perfecte planning te komen. De functie waarmee u automatisch kunt plannen, geeft u zicht op welke (flex)krachten beschikbaar zijn, bij de functie passen en houdt rekening met vaardigheden, diploma’s, beschikbaarheid, ziekte en verlof. Dit bespaart veel tijd.

Leveranciers/Uitzendbureaus

HROffice WFM voorziet organisaties van flexkrachtenpools. Er wordt samengewerkt met verschillende uitzendbureaus, zodat personeelsplanners altijd voorzien kunnen worden van flexkrachten om zo tot de perfecte planning te komen. Bent u een uitzendbureau en wilt u graag gebruiken maken van een whitelabel personeelsplanning software? Ook hierin biedt HROffice WFM mogelijkheden. Een eigen omgeving wordt gecreëerd, waarmee uitzendbureaus hun flexkrachten kunnen plannen. Aanvragen voor flexkrachten komen hier binnen en er kan bepaald worden wie er voor welke aanvraag wordt ingezet. Daarnaast verwittigt de planning applicatie automatisch de leverancier en flexkracht als de personeelsplanner de suggestie voor een flexkracht heeft goedgekeurd.

In samenwerking met Managed Service Providers

HROffice Workforce Management werkt samen met Managed Service Providers (MSP). Managed Service Providers ondersteunen HROffice Workforce Management bij het inhuurproces op het gebied van de werving en selectie van interimmers, zzp’ers, contractors of freelancers voor een tijdelijk dienstverband. Ze zijn gespecialiseerd in het uitzetten van grote aantallen vacatures bij relevante leveranciers van tijdelijk personeel en focussen zich op de contractafhandeling tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

“Eerst was het maken en communiceren van de planning naar de medewerkers mijn full-time taak, nu doe ik deze volledige taak er bij in ongeveer 6 uur per week.”

Erik ten Driel, Planner H&M

“Elke week ontvang ik per SMS mijn rooster en met een reactie op die SMS kan ik heel gemakkelijk bevestigen dat ik mijn rooster gelezen heb!”

Mona Kunst, Medewerker

HROffice Workforce Management dé oplossing voor diverse sectoren

;

Voedingsmiddelenindustrie

;

Transport

;

Retail

;

Logistiek en industrie

Verschillende organisaties gingen u voor…

Benieuwd wat Workforce Management voor uw organisatie kan betekenen?

Share This