Workforce Management


Vergroot de effectiviteit van jouw personeelsplanning.


Informatie aanvragen

De alles-in-één oplossing


HROffice Workforce Management zorgt voor grip op de personeelsplanning. De tool plant, helpt met tijdregistratie, berekent de gewerkte (over)uren en voorziet in de verloning van uw medewerkers en flexkrachten. Het is de totaaloplossing voor iedere organisatie voor het effectief inplannen van het personeel.

Altijd en overal inzicht


Planners, teamleiders, medewerkers en uitzendbureaus; iedereen kan gebruik maken van HR Office Workforce Management. De planningstool is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke SaaS oplossing die ervoor zorgt dat iedereen altijd en overal inzicht heeft in de personeelsplanning.

Meer dan alleen plannen


Onze planningstool gaat verder dan alleen het plannen van personeel. HROffice Workforce Management heeft een ingerichte CAO-module die een juiste vertaalslag verzorgt naar urensoorten. Ook kan er middels de tool rekening worden gehouden met de vaardigheden, de beschikbaarheid en de locatie van het personeel.

De zekerheden van Workforce Management software


De helpende hand bij de juiste verloning, salarisstroken en facturen

Via HROffice Contracts directe activatie van medewerker in planning


Workforce Management is eenvoudig te koppelen met HROffice Contracts, waardoor de medewerker direct via de plantool ingepland kan worden.

 • Activeer nieuwe medewerkers geautomatiseerd in de plantool
 • Voorkom fouten door een koppeling in plaats van knip- en plakwerk

Uren en tijdregistratie met HROffice Workforce Management

Plan efficiënt en gemakkelijk al het personeel in met Workforce Management software


Vergeet Excel, dankzij de online planning software van HROffice Workforce Management kan je makkelijk en snel een personeelsplanning en -rooster maken.

 • Bekijk beschikbaarheid van medewerkers via het roosteroverzicht
 • Maak makkelijk en snel een online personeelsplanning
 • Inplannen op specifieke vaardigheden, herhaaldelijke diensten en beschikbaarheid
 • Bespaar geld en maak tijd vrij met autoplan, een geoptimaliseerde online planning
 • Verklein het risico van onjuiste schema's

Verloning

Vast én flex personeel in één systeem managen, roosteren en rapporterenHROffice Workforce Management heeft een ingerichte CAO-module die een juiste vertaalslag verzorgt naar urensoorten.

 • Beheer verzuimrapporten en vakanties
 • Automatische berekening van geplande en gewerkte uren
 • Registreer en fiatteer makkelijk gewerkte uren middels de urenregistratie tool
 • Exporteren van tijd rapportages


Deze bedrijven werken al met HROffice Workforce Management60% tijdsbesparing op planning, urenregistratie en facturatie


“Sinds het gebruik van HROffice Workforce Management is onze planning duidelijker en makkelijker te communiceren naar onze payrollkrachten. Door het werken met HROffice Workforce Management hebben we een tijdsbesparing van 60% op de planning, urenregistratie en facturatie. Daarnaast is er sprake van foutreductie, duidelijk overzicht en een toegankelijk systeem voor onze planners, payrollkrachten en HR. Nu alles werkzaam is en alle planners en payrollkrachten gewend zijn geraakt aan de software, zijn de berichten over HROffice WFM louter positief."Justin Schop en Rick Weijers, Human Resources Dachser


Blij met een overzichtelijk dashboard

Realtime inzicht en een verbeterde toegangscontrole


Met een team van honderden tot duizenden collega’s in het distributiecentrum van bol.com Waalwijk is een gestroomlijnde toegangscontrole een randvoorwaarde. Door de samenwerking met HROffice krijgen niet alleen de uitzendkrachten van bol.com op tijd het juiste salaris, maar heeft bol.com naast realtime inzicht in de data ook de toegangscontrole geoptimaliseerd.

Paperless werken met HROffice


Post NL logo

Friesland Campina logo

Dr. Oetker logo

ATAG logo

VolkerWessels logo

NS logo


Waarom HROffice Workforce Management?


HROffice Workforce Management

Meer inzicht, lagere kosten.

Workforce Management is de alles-in-een oplossing voor een effectieve personeelsplanning. De personeelsplanning software van HROffice Workforce Management is voor zowel de klant, de leverancier, de planner als de werknemers te gebruiken en begrijpbaar. De gebruiksvriendelijke en flexibele planning applicatie is allesomvattend. De tool is wet- en regelgevingproof, zorgt voor een overzichtelijke verlof- en verzuimregistratie en geeft inzicht in de beschikbaarheid en vaardigheden van het personeel. Flexkrachten in dienst? Geen probleem! HROffice Workforce Management zorgt ervoor dat in één systeem zowel vaste als flex krachten kunnen worden ingepland.


Gratis Demo

Ook grip hebben op uw volledige personeelsplanning?


Ontdek zelf direct de voordelen van HROffice Workforce Management

Informatie aanvragen