Workforce Management


Vergroot de effectiviteit van jouw personeelsplanning.


Gratis Demo

De alles-in-één oplossing


HROffice Workforce Management zorgt voor grip op de personeelsplanning. De tool plant, helpt met tijdregistratie, berekent de gewerkte (over)uren en voorziet in de verloning van uw medewerkers en flexkrachten. Het is de totaaloplossing voor iedere organisatie voor het effectief inplannen van het personeel.


Gratis Demo

Altijd en overal inzicht


Planners, teamleiders, medewerkers en uitzendbureaus; iedereen kan gebruik maken van HR Office Workforce Management. De planningstool is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke SaaS oplossing die ervoor zorgt dat iedereen altijd en overal inzicht heeft in de personeelsplanning.

Gratis Demo

Meer dan alleen plannen


Onze planningstool gaat verder dan alleen het plannen van personeel. HROffice Workforce Management heeft een ingerichte CAO-module die een juiste vertaalslag verzorgt naar urensoorten. Ook kan er middels de tool rekening worden gehouden met de vaardigheden, de beschikbaarheid en de locatie van het personeel.

Gratis Demo

Mogelijkheden binnen HROffice Workforce Management


De helpende hand bij de juiste verloning, salarisstroken en facturen

De helpende hand bij de juiste verloning, salarisstroken en facturen


Om het hele planningsproces rond te krijgen, biedt HROffice Workfoce Management hulp bij het verlonen, het maken van salarisstroken en het opstellen van facturen. Voor de verloning werkt HROffice Workforce Management samen met de webapplicatie van Nmbrs. Maar ook als er al een ander salarissyteem wordt gebruikt, kunnen wij vanuit onze planningsapplicatie alle gegevens ook naar andere salarissystemen doorzetten.

Gratis Demo
Uren en tijdregistratie met HROffice Workforce Management

Vast én flex personeel in één systeem managen, roosteren en rapporterenGratis Demo

Vergeet Excel, dankzij de online planning software van HROffice Workforce Management kan je makkelijk en snel een personeel planning maken. Hierbij kan rekening worden gehouden met specifieke vaardigheden, herhaaldelijke diensten en beschikbaarheid. Alle gewerkte uren kunnen middels de tool worden bijgehouden en gemakkelijk en snel kunnen rapportages worden opgesteld. De rapportages kunnen vervolgens eenvoudig worden geëxporteerd vanuit HROffice Workforce Management.

Verloning

Bespaar tijd middels het eenvoudig registreren en fiatteren van uren


Besteed je kostbare tijd goed en maak gebruik van HROffice Workforce Management. Gewerkte uren kunnen gemakkelijk worden geregistreerd, gefiateerd en worden bijgehouden middels de urenregistratietool. Op basis van een CAO kunnen automatisch overuren of toeslagen worden berekend en is het mogelijk om uw planning te koppelen aan tijdregistratieklokken. Fouten worden hiermee voorkomen en veel tijd kan worden bespaard.

Gratis demo

HROffice Workforce Management is dé planningstool geschikt voor iedere sector.“Eerst was het maken en communiceren van de planning naar de medewerkers mijn full-time taak, nu doe ik deze volledige taak er bij in ongeveer 6 uur per week.” Erik ten Driel, Planner H&M

H&M logo

Post NL logo

Friesland Campina logo

Dr. Oetker logo

ATAG logo

VolkerWessels logo

NS logo

De voordelen van HROffice Workforce Management


HROffice Workforce Management

Meer inzicht, lagere kosten.

HROffice Workforce Management maakt alles rondom planning personeel gemakkelijk. Het is dé alles-in-een oplossing voor een effectieve personeelsplanning. De personeelsplanning software van HROffice Workforce Management is voor zowel de klant, de leverancier, de planner als de werknemers te gebruiken en begrijpbaar.

De gebruiksvriendelijke en flexiebele planning applicatie is allesomvattend. De tool is wet- en regelgevingproof, zorgt voor een overzichtelijke verlof- en verzuimregistratie en geeft inzicht in de beschikbaarheid en vaardigheden van het personeel. Flexkrachten in dienst? Geen probleem! HROffice Workforce Management zorgt ervoor dat in één systeem zowel vaste als flex krachten kunnen worden ingepland.


Gratis Demo


Vragen of wil je maatwerkadvies?

Contact opnemen

Ook grip hebben op uw volledige personeelsplanning?


Ontdek zelf direct de voordelen van HROffice Workforce Management

Gratis uitproberen